tromaktiko: ΣΟΚ! Άκουγε θορύβους κάτω από τον καναπέ μέχρι που βρήκε ΑΥΤΟ [photo]

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΣΟΚ! Άκουγε θορύβους κάτω από τον καναπέ μέχρι που βρήκε ΑΥΤΟ [photo]



Μια 25χρονη μαμά από το Ανατολικό Γιορκσάιρ δεν μπορούσε να καταλάβει...
από πού προέρχονται οι ήχοι από τους τοίχους του σπιτιού της.

Η νεαρή Leah Quibell ανακάλυψε τελικά κάτω από το χαλί του σαλονιού της το δέρμα ενός φιδιού. Η τρομοκρατημένη γυναίκα τώρα ανησυχεί μήπως το φίδι βρεθεί ξαφνικά στο κρεβάτι της. Η 25χρονη που είναι μητέρα ενός παιδιού δήλωσε στη βρετανική Mirror «Σχεδόν έπαθα καρδιακό επεισόδιο όταν το είδα» και προσθέτει ότι δεν έχει καμία ιδέα για το από πού το προήλθε το δέρμα και τώρα ζητάει από έναν ειδικό να τη βοηθήσει να εντοπίσει τον ανεπιθύμητο επισκέπτη στο σπίτι της.

«Μπορούσα να ακούσω αυτούς τους αστείους θορύβους να προέρχονται από τους τοίχους αλλά δεν είχα ιδέα για το τι μπορεί να ήταν. Νόμιζα ότι ο θόρυβος θα μπορούσε να προέρχεται από τους γείτονές μας, επειδή ξέρω έχουν κατοικίδια ποντίκια, αλλά δεν ήμουν και τόσο σίγουρη» λέει η ίδια και καταλήγει: «Τότε ανακάλυψα το δέρμα από αυτό το φίδι στο χαλί κοντά στο σοβατεπί και έχασα τα λόγια μου».

Αμέσως κάλεσε ειδικούς «εξολοθρευτές» για να εντοπίσουν το φίδι και να σταματήσει να έχει συνεχώς άγχος μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror πολλές φορές τα φίδια αποβάλλουν το δέρμα τους και το κάνουν τρίβοντας το σώμα τους πάνω στις τραχιές επιφάνειες όπως είναι οι τοίχοι. Το δέρμα μόνο του μοιάζει πολύ μακρύ μερικές φορές πολύ μεγαλύτερο από ό,τι το κανονικό φίδι και σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλει κανείς να βρει μέσα στο σπίτι του. Η έρευνα για τον απρόσκλητο επισκέπτη στο σπίτι της 25χρονης συνεχίζεται.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!