tromaktiko: Αίγιο: Γλίτωσε από τύχη ο αστυνομικός - Μόλις 3 εκατ. από την καρδιά η μαχαιριά

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Αίγιο: Γλίτωσε από τύχη ο αστυνομικός - Μόλις 3 εκατ. από την καρδιά η μαχαιριά



Αγιο είχε ο αστυνομικός που τραυμάτισε με μαχαίρι ένας 15χρονος στο Αίγιο, στην προσπάθειά του να διαφύγει τη σύλληψη, μαζί με τον 15χρονο φίλο του...

Οι δύο ανήλικοι επέβαιναν σε μοτοποδήλατο χωρίς πινακίδες και μετά από καταδίωξη, καθώς δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο, ο συνοδηγός επιτέθηκαν με μαχαίρι στον αστυνομικό και τον τραυμάτισε στο θώρακα, μόλις τρία εκατοστά μακριά από την καρδιά.

Ο αστυνομικός, που είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί, τα τελευταία 10 χρόνια που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αιγίου, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συλλήψεις κακοποιών.

Τα ξημερώματα της Τρίτης έκανε μόνος περιπολία, καθώς αυτό επιτρέπεται σε κατοικημένη περιοχή, και δεν δίστασε να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο προκειμένου να συλλάβει τους δύο ανήλικους.

Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που «βάζει το χέρι του στη φωτιά», προκειμένου να εκτελέσει το καθήκον του.

Υπενθυμίζεται ότι κατάφερε να συλλάβει τον 15χρονο οδηγό του μοτοποδηλάτου –ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, καθώς είναι ανήλικος- ενώ ο ανήλικος φίλος του –που μαχαίρωσε τον αστυνομικό- παραδόθηκε χθες το απόγευμα στην αστυνομία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!