tromaktiko: Φθιώτιδα: Έπιασαν δυο Λαμιώτες με 50 κιλά χασίς στα σύνορα [photos]

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Φθιώτιδα: Έπιασαν δυο Λαμιώτες με 50 κιλά χασίς στα σύνορα [photos]



Μετά τους δυο νεαρούς από την ανατολική Φθιώτιδα, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με έναν... Αλβανό, για 14,5 κιλών χασίς κοντά στα σύνορα , συνελήφθησαν και δυο Λαμιώτες με 50 κιλά χασίς αυτή τη φορά!

Η σύλληψη των δυο Λαμιωτών έγινε το Σαββατοκύριακο, επίσης κοντά στα Αλβανικά σύνορα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Πρόκειται για έναν 44χρονο και έναν 43χρονο φίλο του, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ποσότητας κάνναβης.

Αρχικά συνελήφθη στους Νεγράδες Ιωαννίνων ο 44χρονος, γιατί μετέφερε με το αυτοκίνητό του προς το εσωτερικό της χώρας (στο πορτμπαγκάζ και στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου), τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 50 αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 50 κιλών και 100 γραμμαρίων.



Λίγο αργότερα στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, εντοπίστηκε ακόμη ένα αυτοκίνητο, που λειτουργούσε ως προπομπός και στο οποίο επέβαινε ο 43χρονος φίλος του, που επίσης συνελήφθη.

Τα ναρκωτικά, τα δύο οχήματα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δυο Λαμιώτες για τις συνεννοήσεις κατασχέθηκαν.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!