tromaktiko: Άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα



Περαιτέρω βελτίωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, μετά την κακοκαιρία, τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και τις βροχές...
του Σαββατοκύριακου. Ο καιρός αναμένεται σήμερα γενικά αίθριος με βόρειους άνεμους στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από του 16 έως τους 33 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη χαμηλότερη κατά 3 με 4 βαθμούς στην δυτική Μακεδονία.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο με τη θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Καλός καιρός και σε  Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο με το θερμόμετρο να δείχνει από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες και την Κρήτη με τη νότια Κρήτη να «πιάνει» τους 33 βαθμούς ενώ στα ίδια επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Αίθριος καιρός και σε Αττική και Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο έως τους 32 βαθμούς.

Για αύριο Τετάρτη προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια ορεινά αναμένεται την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ίδιος καιρός αναμένεται και την Παρασκευή και το Σάββατο με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!