tromaktiko: Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα;

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα;



Μπορεί κατά καιρούς να λέμε πως οι άντρες είναι γουρούνια και δεν....
ενδιαφέρονται για τίποτα κλπ αλλά όμως έχουν κι εκείνοι ψυχή και "θέλω". Τι ζητούν από μια γυναίκα;

-Ενδιαφέρον: Όταν ερωτευθούν μια γυναίκα , θέλουν να υπάρχει ενδιαφέρον από τη μεριά της για τις ασχολίες του, πώς πήγε η μέρα του και τι έκανε.

-Πίστη: Είναι πολύ βασικό για έναν άντρα, η γυναίκα που έχει δίπλα του να έχει μάτια ΜΟΝΟ για εκείνον. Οι περισσότεροι κιόλας βαριούνται τα παιδιαρίσματα να κοιτάς δεξιά και αριστερά δήθεν τάχα για να ζηλέψει αφού έτσι δείχνεις και λίγο... ελαφρόμυαλη και εύκολη

-Να είσαι ανθρώπινη: Κακά τα ψέματα , ωραίες είναι οι γυναίκες που έχουν τέλειο σώμα και όλη μέρα κάνουν γυμναστική και τρώνε λαχανικά αλλά μπορεί κάποιος να ζήσει με μια γυναίκα που 'όλη μέρα είναι στο γυμναστήριο και μετά κάνει θεραπείες και μετά βάζει κρέμες και το βράδυ τυλίγεται με μεμβράνες για να κοιμηθεί; Τα ελαττώματα είναι αυτά που σου δίνουν τύπο και στους άντρες, πίστεψε το, δεν τους πειράζει αν έχεις λίγη κυτταρίτιδα ή ένα σπυράκι.

-Να μην γκρινιάζεις: Οι γυναίκες εύκολα γκρινιάζουν και αρχίζουν τη μουρμούρα. Αν το σταματήσεις θα δεις τι καλά που θα είναι!

-Να μην έχεις "πονοκέφαλο": Τι πιο χαζό από τη συνηθισμένη ατάκα. Να λες αν θέλεις ή όχι και στην τελική , γιατί να μην θέλεις; Όταν αγαπάς κάποιον και είσαι μαζί του, γιατί να μην έχεις όρεξη να "το κάνετε";
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!