tromaktiko: Γ. Λιατσής: “Και ο επόμενος δήμαρχος Πύργου θα είναι από την παράταξη μας”

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Γ. Λιατσής: “Και ο επόμενος δήμαρχος Πύργου θα είναι από την παράταξη μας”



“Η δημοτική παράταξή μας «Σύγχρονος Πύργος», ξεπερνώντας τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν και ξεδιπλώνοντας στην υπόλοιπη...
διάρκεια της τωρινής θητείας το πρόγραμμά μας, θα έχει δήμαρχο Πύργου και την επόμενη θητεία”, τόνισε ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε πριν λίγες μέρες για θέματα της ΔΕΥΑΠ (και βασικά την έγκριση που δόθηκε για χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα του έργου εκσυγχρονισμού λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης Πύργου).

- Κι ακόμα ανέφερε, “φωτογραφίζοντας” καθαρά τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας Λάμπη Αριστειδόπουλο, που βρίσκεται σε κόντρα με χειρισμούς της δημοτικής αρχής ενώ έχει ακουστεί βάσιμα ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πύργου στις επόμενες εκλογές του 2019 πλέον:

«Τα υπόλοιπα είναι ...όνειρα θερινής νυκτός, ειδικά για κάποιους που τα επιδιώκουν με άκομψο τρόπο. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με την Περιφέρεια και με τον Περιφερειάρχη, αλλά με αυτούς που προσπαθούν να την εκφράσουν, τους οποίους αυτούς τους αγνοούμε σε πρώτη φάση και ούτε καν τους καταγγέλλουμε. Κι εάν έχουν ανάγκη δημοσιότητας, να την εξασφαλίσουν με άλλους τρόπους, όχι κοντράροντας το δήμο Πύργου…» είπε χαρακτηριστικά.

- Υπενθυμίζεται κι ότι, μόλις λίγες μέρες πριν ο Λ. Αριστειδόπουλος σε δημόσια τοποθέτηση του τόνισε πως: “Ο δήμαρχος Πύργου ναρκοθετεί τις προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προώθηση και υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων και παρεμβάσεων για τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή. Είναι συστηματική η προσπάθειά του να σαμποτάρει κάθε πρωτοβουλία της Περιφέρειας ενώ ταυτόχρονα, έχει επιδοθεί σε μία συστηματική προσπάθεια και απαξίωσης του έργου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και του πρώην δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου. Προκειμένου, να καλύψει τη δική του ανεπάρκειά του και την παντελή απουσία σχεδίου, πρωτοβουλιών και δράσεων που οφείλει να αναλάβει ως τωρινός δήμαρχος”.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!