tromaktiko: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: Ο Kim Jong Un ταΐζει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη τους εργάτες για να δουλεύουν πιο γρήγορα!

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: Ο Kim Jong Un ταΐζει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη τους εργάτες για να δουλεύουν πιο γρήγορα!



Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει βρει έναν νέο τρόπο για να επιταχύνει τα κατασκευαστικά....
του προτζεκτ: να ταΐζει τους χτίστες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Βορεοκορεάτες που εργάζονται σε οικοδομή, σύμφωνα με αναφορές, ταΐζονται με μια ισχυρή μεθαμφεταμίνη με την ελπίδα ότι θα επιταχυνθεί ένα μεγάλο κατασκευαστικό πρότζεκτ στην πρωτεύουσα της χώρας, Πιονγκγιάνγκ.

Οι υπεύθυνοι του έργου αναφέρεται ότι είναι κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, ώστε για να καταφέρουν να τελειώσουν την δουλειά κατέφυγαν στο να προμηθεύουν τους εργαζόμενούς τους με «πάγο» [=ice], όπως λέγεται διαφορετικά το ναρκωτικό γνωστό ως κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Βασικά, το ναρκωτικό είναι ένα είδος δυνατής τονωτικής μεθαμφεταμίνης, γνωστό και ως κρίσταλ μεθ. Όταν σνιφάρεται η καπνίζεται, δίνει στους χρήστες αυξημένη ενέργεια, μια αίσθηση ευφορίας και καταστέλλει την όρεξη - και όλα αυτά μπορούν να κρατήσουν για μέχρι και 12 ώρες.

Μια πηγή από τον κατασκευαστικό χώρο στην Πιονγκγιάνγκ δήλωσε στο Radio Free Asia: «Οι υπεύθυνοι του έργου παρέχουν απροκάλυπτα ναρκωτικά στους οικοδόμους, ώστε να δουλέψουν πιο γρήγορα. Περνάνε απίστευτα βάσανα στην δουλειά τους».

Οι εργασιακές συνθήκες στην Βόρεια Κορέα έχουν φτάσει σε επίπεδα καταναγκαστικής εργασίας, σύμφωνα με υπηρεσίες για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ασία, που έσπευσαν να κάνουν έκκληση προς τα Ηνωμένα Έθνη να πάρουν μέτρα ενάντιας στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Φιλ Ρόμπερτσον, διευθυντής του Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ασία, δήλωσε: «Θα είναι δύσκολο να επιβεβαιώσουμε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, αλλά αν επιβεβαιωθεί, τότε το καταδικάζουμε απολύτως». 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!