tromaktiko: Υποτροφίες Μεξικού προς Κύπριους Πολίτες για το έτος 2017

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Υποτροφίες Μεξικού προς Κύπριους Πολίτες για το έτος 2017



Τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τα προγράμματα σπουδών καταγράφονται στην ιστοσελίδα:...
http://www.gob.mx/amexcid/acciones-yprogramas/becas-para-extranjeros-30133, για το έτος 2017. Οι κλάδοι σπουδών Business Administration, Plastic Surgery, Accounting, Marketing, Dentistry and Advertising, εξαιρούνται.

Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 2:00 μ.μ. Οι αιτήσεις με όλα τα στοιχεία και πιστοποιητικά θα πρέπει να παραδοθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή να αποσταλούν συστημένες μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, Φλωρίνης 7, Greg Tower, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το έντυπο της Αίτησης με αρ. ΙΚΥΚ 54 από: • τα Γραφεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου στη Λευκωσία, και • την Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου http://www.cyscholarships.gov.cy

Η ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής αιτήσεων θα τηρηθεί αυστηρά. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων που θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς θα προκύπτει από την ευκρινή σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Μόνο οι πλήρεις αιτήσεις θα παραλαμβάνονται. Όσες αιτήσεις δεν είναι συμπληρωμένες ή/και δεν πληρούν τους απαιτούμενους όρους και προϋποθέσεις ή/και δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά/πιστοποιητικά, δεν θα γίνονται αποδεκτές. Αποδεκτές θα γίνονται μόνο οι αιτήσεις που είναι πλήρεις κι ως επιβεβαίωση θα παραχωρείται στον αιτούμενο το σχετικό απόκομμα παραλαβής που θα φέρει τη σφραγίδα του Ιδρύματος. Ελλιπείς αιτήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικώς, θα επιστρέφονται στον αποστολέα με σχετική επιστολή στην οποία θα καταγράφονται τα έγγραφα που υπολείπονται. Αποτελεί ευθύνη του ιδίου (του ενδιαφερόμενου), να παραδώσει ή να αποστείλει την πλήρη αίτηση στο Ίδρυμα εμπρόθεσμα.

Επιπρόσθετα στοιχεία/πιστοποιητικά/δικαιολογητικά που υποβάλλονται από τους αιτούμενους, μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, αλλά και μετά τη λήψη της τελικής απόφασης για τη χορήγηση υποτροφίας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Κάθε πρόσωπο το οποίο, σε γνώση του, κάνει ψευδείς δηλώσεις ή παρουσιάζει ψευδή έγγραφα ή παρέχει πληροφορίες οι οποίες γνωρίζει ότι είναι ψευδείς, είναι ένοχο αδικήματος και θα λαμβάνονται όλα τα νόμιμα μέτρα ή/και διώξεις εναντίον του.

Τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα αξιολογηθούν οι υποψήφιοι για όλα τα Προγράμματα Υποτροφιών, καθορίζονται στον περί του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Νόμο και στις διατάξεις των περί του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Γενικών) (Τροποποιητικών) Κανονισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Τηλ: 22456433, Τηλεομοιότυπο: 22673910 ή μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου στη διεύθυνση: ikyk@ikyk.org.cy

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!