tromaktiko: Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων [photos]

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων [photos]



Συνελήφθησαν το τελευταίο δεκαήμερο σε διάφορες περιοχές της Αττικής...
τρείς (3) αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση -7.319- πακέτων τσιγάρων και   -93- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Ειδικότερα:

Την 11-9-2016 συνελήφθη στην Ομόνοια από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 17χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές ο οποίος είχε στην κατοχή του -1.073- πακέτα λαθραία τσιγάρα. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ομονοίας.

Την 14-9-2016 συνελήφθη στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος είχε στην κατοχή του -20- πακέτα λαθραία τσιγάρα.
Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά       -4.750- πακέτα λαθραίων τσιγάρων και -21- συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Την 17-9-2016 συνελήφθη στο Περιστέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 29χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές ο οποίος είχε στην κατοχή του -1.496- πακέτα λαθραία τσιγάρα και -72- συσκευασίες λαθραίου καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Β’  Τ.Α. Περιστερίου.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!