tromaktiko: ΣΚΑΝΔΑΛΟ με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ: Η ΔΕΗ κάνει "κούρεμα" χρέους 4.3 εκατ. ευρώ στον Μαρινόπουλο - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το 60σέλιδο "μνημόνιο" εξυγνίασης

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ: Η ΔΕΗ κάνει "κούρεμα" χρέους 4.3 εκατ. ευρώ στον Μαρινόπουλο - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το 60σέλιδο "μνημόνιο" εξυγνίασης



- Την ώρα που η ΔΕΗ κόβει για 500 ευρώ το ρεύμα σε οικογένειες με αρρώστους, χαρίζει 4.3 εκατ. ευρώ στον Μαρινόπουλο 
- "Μνημόνιο" εξυγίανσης με απίστευτους όρους και "ψαλίδι" σε τεράστιες εταιρίες με δεκάδες εκατομμύρια χρέη
- Υπέγραψαν και οι 4 συστημικές τράπεζες δίνοντας το πράσινο φως για εκταμίευση 350 εκατ. ευρώ

Συμφωνούμε σε όλα όσα έγιναν και συμφωνήθηκαν το...
περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα, μιας και από το deal μεταξύ Μαρινόπουλου και του επενδυτή Σκλαβενίτη, μαζί με τις τράπεζες, γλιτώνουν την ανεργία 11 χιλιάδες υπάλληλοι της αλυσίδας, αλλά δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το σκάνδαλο που προκύπτει στο θέμα της ΔΕΗ και των οφειλών της τάξης των 8.6 εκατομμυρίων ευρώ, που συμφωνήθηκε να ψαλιδίσει στο 50%, δηλαδή στα 4.3 εκατ. ευρώ και μάλιστα με άτοκες δόσεις!

Την ώρα που πολίτες με σοβαρά προβλήματα υγείας και ανεργίας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της μη ηλεκτροδότησης για ποσά των 500 ευρώ, η ΔΕΗ δίνει δώρο 4.3 εκατ. ευρώ το οποίο με κάποιον τρόπο, θα περάσει στους λογαριασμούς των υπόλοιπων πελατών για να "ισοφαρίσει" τη ζημιά!

Εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε πιο κάτω το 60σέλιδο "μνημόνιο συνεννόησης" που υπογράφηκε στις 2 Σεπτεμβρίου μεταξύ των αδερφών Μαρινόπουλου, με τον επενδυτή "Ι. & Σ. Σκλαβενίτη Α.Ε.Ε." αλλά και τις τράπεζες Alpha Bank, Eurobank, Εθνική και Πειραιώς.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!