tromaktiko: Αυτά τα κανάλια "ψωνίζουν" Μαρινάκης και Καλογρίτσας...

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτά τα κανάλια "ψωνίζουν" Μαρινάκης και Καλογρίτσας...



Αναμφίβολα, το θέμα των ημερών που θα απασχολήσει μεταξύ άλλων και τους επόμενους μήνες, είναι οι νέοι "παίκτες" στην τηλεοπτική πραγματικότητα της Ελλάδας. Δυο από τους πρωταγωνιστές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Χρήστος Καλογρίτσας, που φήμες θέλουν για τον τελευταίο να...
"στήθηκε" ο διαγωνισμός για τα νέα μη βοθροκάναλα και να έχει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεύτερο "σύμμαχο" παρέα με την ΕΡΤ.

Οι δυο παλαιοί "παίκτες" Αλαφούζος και Κυριακού έχουν στημένα τα μαγαζιά τους και συνεχίζουν κανονικά. Οι δυο νέοι όμως αναζητούν "στέγη" και όπως όλα φαίνονται, από διαρροές που έρχονται στα αυτιά μας, ήδη έχουν γίνει τα deal για το ξεκίνημά τους.

Οι πληροφορίες που έχουμε, δείχνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φτιάχνει το κανάλι του στην παλιά έδρα και στούντιο του Alpha στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και να κάνει ουσιαστικά συνεταιριλίκι με τον θείο Κοντομηνά "ψωνίζοντας" με ειδικούς όρους το πακέτο που λέγεται Alpha Channel, ενώ ο Χρήστος Καλογρίτσας, όντας πιο αριστερός και "συντηρητικός" έκλεισε το deal με το έτερο μη αδειοδοτημένο κανάλι του Βρυώνη, το κανάλι Epsilon, όπου θα στήσει το δικό του "μαγαζί".

Περαιτέρω πληροφορίες για μεταφορά τεχνικών και δημοσιογράφων από Alpha και Epsilon δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, αλλά σίγουρα κάποιοι από αυτούς θα μετακινηθούν στα νέα "μαγαζιά".

Αγώνα δρόμου κάνουν και οι δυο μεριές των νέων παικτών, τόσο για το στήσιμο και την δυναμική είσοδό τους στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όσο και για την εύρεση των εκατομμυρίων που πρέπει να καταβάλλουν τις επόμενες ημέρες στο κράτος για να τεθεί σε ισχύ η τηλεοπτική τους άδεια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!