tromaktiko: ΉΡΘΕ η εφαρμογή που θα σας ΛΥΣΕΙ τα χέρια! Σου εμφανίζει τις θερμίδες μέσω... φωτογραφίας

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΉΡΘΕ η εφαρμογή που θα σας ΛΥΣΕΙ τα χέρια! Σου εμφανίζει τις θερμίδες μέσω... φωτογραφίας



Του Γιάννη Τεκερίδη
Εάν προσπαθείς να χάσεις τα περιττά κιλά σου, τότε είσαι αρκετά εξοικειωμένος με την αφομοίωση του υγιεινού lifestyle που θα πρέπει να ακολουθήσεις...
Γυμναστική, βάρη, τρέξιμο και περπάτημα είναι τα βασικά, αλλά ένα είναι το απαραίτητο και πιο δύσκολο: να υπολογίζεις τις θερμίδες που τρως καθημερινά. Η λύση του να σημειώνεις στο κινητό το κάθε σου γεύμα είναι πραγματικά επίπονη.

Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει λύση η Lose It. H συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει μερικές εφαρμογές για να μας βοηθήσει στην υγιεινή καθημερινότητα μας, αλλά η τελευταία της ξεπερνά κάθε προσδοκία μας. Το Snap it είναι μία νέα λειτουργία της Lose It, που μας επιτρέπει να φωτογραφίζουμε το φαγητό μας και να υπολογίζουμε εύκολα τις συνολικές θερμίδες που πρόκειται να πάρουμε.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι προς το παρόν σε Beta έκδοση, αλλά ο CEO της εταιρίας υποστηρίζει ότι η ακρίβεια του Snap It κυμαίνεται από το 87.3% μέχρι και το 97.1%. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω demo βίντεο, απαιτείται η επιβεβαίωση του χρήστη, αλλά και η εισαγωγή της συνολικής ποσότητας:

Αφού τραβήξουμε την απαραίτητη φωτογραφία μέσω της εφαρμογής, αυτή μπορεί και αναλύει τον τύπο του φαγητού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπροσθέτως "μαντεύει" την ποσότητα της μερίδας, αλλά ζητά την τελική επιβεβαίωση από εμάς.

Η ολοκαίνουργια λειτουργία Snap It, συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Lose It και είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS, όσο και για Android. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και να τις κατεβάσετε, πατήστε εδώ.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!