tromaktiko: Πάτρα: Τους κυνήγησε με μαχαίρι και τους πέταξε τασάκι για την γεύση του παγωτού!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Πάτρα: Τους κυνήγησε με μαχαίρι και τους πέταξε τασάκι για την γεύση του παγωτού!



Άγριος καυγάς για την γεύση μίας μπάλας...παγωτού, οδήγησε σε επεισόδιο με μαχαίρι σε κατάστημα της Πάτρας...
.Όπως πληροφορείται το tempo24.gr την Τρίτη προσήλθαν στην Ασφάλεια Πατρών δύο άνδρες που κατήγγειλαν οτι σε κατάστημα της Πλατείας  Όλγας μπήκε 24χρονος ο οποίος ζήτησε να αγοράσει παγωτό με δύο μπάλες.

Όμως όπως ισχυρίστηκαν οι καταγγέλλοντες ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να αντιδρά για τη γεύση της δεύτερης μπάλας παγωτού, με αποτέλεσμα να τους επιτεθεί και μάλιστα με μαχαίρι το οποίο φέρεται να βρήκε εντός του καταστήματος

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφού τους ζήτησε τα χρήματα πίσω στη συνέχεια, πάντα με την απειλή του μαχαιριού τους ζήτησε και τις εισπράξεις χωρίς όμως να τις πάρει και εξαφανίστηκε, αφού πρώτα πέταξε στον έναν από τους δύο, που εργάζονται ως υπάλληλοι στο κατάστημα, ένα τασάκι τραυματίζοντάς τον στο φρύδι.

Οι δύο καταγγέλλοντες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, εμφανίστηκαν σήμερα Τρίτη στην Ασφάλεια Πατρών και ανέφεραν το περιστατικό, και λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, απόπειρας ληστείας και πρόκλησης σωματικής βλάβης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!