tromaktiko: Επτά βάσεις έχουν δημιουργήσει οι ΗΠΑ στη Βόρεια Συρία [ΧΑΡΤΕΣ]

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Επτά βάσεις έχουν δημιουργήσει οι ΗΠΑ στη Βόρεια Συρία [ΧΑΡΤΕΣ]



του Γιώργου ΘεοχάρηΜε βάση τις πληροφορίες που συνέλεξε το Περσικό Πρακτορείο Ειδήσεων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ειδικές στρατιωτικές... πηγές, αυτή τη στιγμή έχουν αναπτυχθεί 7 βάσεις των δυνάμεων των ΗΠΑ στο έδαφος της Βόρειας Συρίας και είναι οι εξής:


1.Οι αμερικανικές δυνάμεις επιδιώκουν να μετατρέψουν το αεροδρόμιο Rmeilan στην περιοχή του Hasakah σε νέα αίθουσα επιχειρήσεών τους και να δημιουργήσουν εκεί ελικοδρόμια.

2. Στην πόλη Mabrouka, στα δυτικά του Καμισλί έχουν αναπτυχθεί 45 αμερικανοί στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων.

3. Το εργοστάσιο τσιμέντου της γνωστής γαλλικής Εταιρείας Lafarge, που βρίσκεται στο Αΐν αλ-Αράμπ και στην πόλη της Ain Issa στο Jalabiya στη Βορειοανατολική Συρία. Πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι οι ΗΠΑ έχουν αυξήσει τον αριθμό των δυνάμεων που αναπτύσσονται στην περιοχή, προσθέτοντας ότι κτίζουν μία άλλη βάση για την εκπαίδευση μαχητών και την προσγείωση ελικοπτέρων.

4. Η βάση του Ain Issa, κοντά στην ομώνυμη πόλη στη Βόρεια Συρία, φιλοξενεί πάνω από 100 αμερικανούς στρατιώτες.

5. Στη βάση Αΐν αλ-Αράμπ στη Βόρεια Συρία έχουν αναπτυχθεί πάνω από 300 μέλη των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ.

6. Η βάση Byder στην επαρχία Hasaka και στα δυτικά τμήματα του Καμισλί είναι εξοπλισμένη με ελικοδρόμιο για στρατιωτικά ελικόπτερα. Οι ΗΠΑ εκπαιδεύουν αντάρτες σε αυτή τη βάση.

7. Η βάση του Tal Abyadh, όπου κινούνται οι περισσότερες από τις αμερικανικές δυνάμεις στη Συρία. Τουλάχιστον 200 μέλη των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, εξοπλισμένα με τεθωρακισμένα οχήματα, έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή και έχουν υψώσει αμερικανικές σημαίες πάνω από ορισμένα κυβερνητικά κτίρια εκεί.

Καμία επίσημη έκθεση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για τον ακριβή αριθμό των αμερικανικών δυνάμεων και όπλων που μεταφέρθηκαν στις προαναφερθείσες βάσεις, αλλά οι πηγές έχουν παρατηρήσει τεθωρακισμένα οχήματα, ημι-βαρέα όπλα, πυραύλους TOW, θερμικές κάμερες, προηγμένες ασύρματες συσκευές και διόπτρες νυχτός σε αυτές.

Άλλες εκθέσεις τον περασμένο μήνα ανέφεραν ότι οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει μια νέα στρατιωτική βάση στην Hasaka, στη Βορειοανατολική Συρία, με το πρόσχημα της εκκαθάρισης ναρκοπεδίων στην περιοχή, δήλωσαν κουρδικές πηγές.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!