tromaktiko: Θρίαμβος του Συριακού Στρατού στο Χαλέπι

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Θρίαμβος του Συριακού Στρατού στο Χαλέπι



Του Γιώργου Θεοχάρη
Μονάδες του Συριακού Στρατού, σε συνεργασία με τις συμμαχικές του δυνάμεις, διεξήγαγαν μια...
ειδική και ταχεία στρατιωτική επιχείρηση, και κατάφεραν να θέσουν σε πλήρη έλεγχο την περιοχή των Στρατιωτικών Ακαδημιών στα νότια της πόλης του Χαλεπίου, τρέποντας σε φυγή όλους τους τρομοκράτες στην περιοχή.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε οτι αποκτήθηκε ο πλήρης έλεγχος της Ακαδημίας Εξοπλισμών, μετά την εξάλειψη όλων των εστιών των τρομοκρατών σε αυτήν, με τη διενέργεια εντατικών αεροπορικών επιδρομών κατά των οδών εφοδιασμού των τρομοκρατών στη νότια και βόρεια ύπαιθρο της πόλης.

Οι αεροπορικές δυνάμεις του Συριακού Στρατού πραγματοποίησαν εντατικές αεροπορικές επιδρομές σε συγκεντρώσεις και οχυρώσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Τζάις Αλ Φατέχ, πρώην «Μέτωπο Αλ-Νούσρα», στα προάστεια του Χαλεπίου, καταστρέφοντας έναν αριθμό των οχημάτων τους.

Μετά την απόκτηση του ελέγχου της Στρατιωτικής Ακαδημίας στο νότιο Χαλέπι, όλες οι κινήσεις και οι οδοί ανεφοδιασμού των τρομοκρατικών οργανώσεων από τα νότια προάστεια προς τους αντάρτες που βρίσκονται στις ανατολικές συνοικίες και στην περιοχή al-Ramouseh, έχουν πλεόν αποκλειστεί.

Ταυτόχρονα στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι ξέσπασαν μάχες μεταξύ των τρομοκρατικών οργανώσεων που ηττήθηκαν, οι οποίες αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους για προδοσία και δειλία στο νότιο Χαλέπι, ιδίως μεταξύ των ομάδων που συνδέονται με την Τζάις αλ-Φατάχ, δηλαδή της Τζάις αλ-Μουτζαχεντίν και του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», ενώ στις τάξεις τους επικρατεί κατάσταση τρόμου και φρίκης. Οι τρομοκράτες έφυγαν, αφήνοντας τα όπλα και τα πυρομαχικά τους.

Για άλλη μία φορά το «Τηλεγράφημα» δικαιώθηκε στην πληροφόρησή του για τον Συριακό Πόλεμο, καθώς εξαρχής είχε υποστηρίξει ότι η διάσπαση της πολιορκίας του Χαλεπίου ήταν πολύ μικρή και προσωρινή, σε αντίθεση με άλλα ελληνικά sites, που μιλούσαν για ανατροπή της κατάστασης υπέρ των τρομοκρατών, οι οποίοι είχαν σπεύσει να ανακοινώσουν ότι επίκειται η πλήρης «κατάληψη» του Χαλεπίου! Κάποια άλλα έγραφαν ότι «δεν τελειώνει ο πόλεμος στο Χαλέπι», χωρίς να έχουν υπόψη τους την συνεχή πρόοδο του Συριακού Στρατού και την απόκρουση των περισσότερων επιθέσεων των τρομοκρατών από αυτόν.

Είναι αλήθεια ότι η στιγμή της πλήρους κατάληψης του Χαλεπίου φαίνεται να πλησιάζει, με την διαφορά ότι θα είναι από τον Συριακό Στρατό.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!