tromaktiko: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυμνός άνδρας έκανε βόλτα μέσα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ανάμεσα στους...επισκέπτες!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυμνός άνδρας έκανε βόλτα μέσα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ανάμεσα στους...επισκέπτες!



Σοκ για τους ταξιδιώτες και όλους όσους επισκέφτηκαν απόψε το αεροδρομιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» οι οποίοι ειδαν μπροστά τους έναν άνδρα ολόγυμνο...

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποιος σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε από χώρο εκτός του αεροδρομίου και έφτασε ως την αίθουσα των αφίξεων, έκανε βόλτες πάνω- κάτω στους χώρους, μπροστά στα έκπληκτα των επισκεπτών.

Μέσα στον κόσμο ήταν άνδρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έβλεπαν έναν άνθρωπο ολόγυμνο να περπατάει μπροστά τους, όπως τον έκανε η... Φύση.

Μπορεί να φανταστεί κανείς τις αντιδράσεις του κόσμου που περίμενε  για παράδειγμα τις βαλίτσες του ή την άφιξη κάποιου δικού του προσώπου και έξαφνα έβλεπε μπροστα του τον γυμνό νεαρό ανδρα.

Ταξιδιώτης μάλιστα επικοινώνησε με το CretePlus.gr λέγοντας πως κατά πάσα πιθανότητα ο άνδρας αυτός έκανε κάποιου είδους διαμαρτυρία, ενώ εξέφρασε την απορία πως το άτομο αυτό με την «Αδαμιαία περιβολή» βρισκόταν τόση ώρα μέσα στο αεροδρομιο χωρίς να παρέμβει κάποιος αρμόδιος (Αστυνομία, ασφάλεια αεροδρομίου κτλ).
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!