tromaktiko: Φ. Γεννηματά: Ηρθε η ώρα της αντεπίθεσης

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Φ. Γεννηματά: Ηρθε η ώρα της αντεπίθεσης



Τον καταλυτικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ σε όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης παρουσίασε χθες Σάββατο η πρόεδρος του ...
Κινήματος Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση για την 42η επέτειο, από την ίδρυση του κόμματος.

“Το ΠΑΣΟΚ κατασυκοφαντήθηκε για να στηθούν πολιτικές καριέρες. Δεχθήκαμε λυσσαλέα επίθεση από πολλούς και από πολλές πλευρές”, είπε η κ. Γεννηματά και υπογράμμισε πως ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης και πως απο δω και πέρα η παράταξη θα πάρει τη θέση που της αξίζει.

Αναφερόμενη στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για τακτοποίηση της αριστερής διαπλοκής και μίλησε για αναβίωση της εποχής των κουμπάρων.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε σφοδρή κριτική στη κυβέρνηση για τη κατάσταση στους χώρους της Παιδείας και της Υγείας και ανέφερε τον ΕΝΦΙΑ ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεγάλης εξαπάτησης, όπως είπε, από το ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Επετέθη μάλιστα κατά των κ.κ Τσίπρα και Μητσοτάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “ Η δογματική Αριστερά του κρατισμού συναντά πλέον τη κρατικίστικη δεξιά που πορεύονται χέρι-χέρι.

Σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς, η κ. Γεννηματά επαναλαμβάνει ότι μετά την ολοκλήρωση του έργου της Επιτροπής διαλόγου και θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις “οι ηγετικές φιλοδοξίες, τα ζητήματα τακτικής, οι προηγούμενες πολιτικές διαφορές είναι πια δευτερεύοντα ζητήματα. Όταν θέλεις βρίσκεις τον τρόπο, όταν δεν θέλεις βρίσκεις δικαιολογίες”, είπε με νόημα η κ, Γεννηματά.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!