tromaktiko: Η γυναίκα ασθενής με καρκίνο του μαστού στο επίκεντρο

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η γυναίκα ασθενής με καρκίνο του μαστού στο επίκεντρο



Σας προσκαλούμε στην  εκδήλωση "Η γυναίκα ασθενής με καρκίνο του μαστού στο..
επίκεντρο",  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, (Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13, Αθήνα).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), την Εταιρεία Ογκολόγων – Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων (HPV), σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ασθενών “ΑγκαλιάΖΩ”, “Άλμα Ζωής” και “Κ.Ε.Φ.Ι.” στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο της γυναίκας.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιασθούν στις γυναίκες μέλη του ελληνικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, σε κρατικούς φορείς και στους συντάκτες υγειονομικού ρεπορτάζ, τα αποτελέσματα της έρευνας της ΕΣΔΥ το «Ταξίδι των Γυναικών με Καρκίνο Μαστού» και ο «Οδικός Χάρτης για την Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού».

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο κ. Ανδρεάς Ξανθός Υπουργός Υγείας, η κα. Θεοδώρα Τζάκρη Υφυπουργός αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, η κα Άννα Βαγενά, Βουλευτής Λαρίσης, Σύριζα. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι ασθενών.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!