tromaktiko: Μήνυση στον Jim Carrey για τον θάνατο της Cathriona White

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυση στον Jim Carrey για τον θάνατο της Cathriona White



Μήνυση εναντίον του ηθοποιού Jim Carrey κατέθεσε ο σύζυγος της πρώην φίλης του, κατηγορώντας τον ότι έδωσε στην ...Cathriona White φάρμακα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Ο Carrey χαρακτήρισε, σε δήλωσή του, την αγωγή εναντίον του ως «μία φοβερή ντροπή», προσθέτοντας ότι «υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή, που πρέπει να σηκωθείς και να υπερασπιστείς την τιμή σου, ενάντια στο κακό που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο».

Η μήνυση, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, κατατέθηκε από τον σύζυγο της White, Mark Burton, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, και κατηγορεί τον 54χρονο Carrey ότι «χρησιμοποιώντας τα χρήματά του και την διασημότητα του, προμηθευόταν και χορηγούσε παράνομα στη White ουσίες ιδιαίτερα εθιστικές, που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, επέφεραν τον θάνατο».

Ο Burton ισχυρίζεται ακόμα ότι ο διάσημος ηθοποιός, παρότι γνώριζε ότι η White είχε κατάθλιψη και είχε αποπειραθεί και παλαιότερα να αυτοκτονήσει, συνέχισε να της χορηγεί τις άκρως εθιστικές ουσίες.

Η White, που ήταν επαγγελματίας μακιγιέζ, βρέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο νεκρή στο σπίτι της, στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 30 χρόνων. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε αυτοκτονία, ενώ, τότε, η ιστοσελίδα TMZ είχε γράψει ότι η White και ο Carrey διατηρούσαν ερωτική σχέση, κάτι που ισχυρίζεται και ο πρώην σύζυγος της 30χρονης.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!