tromaktiko: The Grand Tour: Πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου [video]

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

The Grand Tour: Πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου [video]



Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής The Grand Tour, της πρώην τριάδας του Top Gear, έχει προγραμματιστεί για την ...
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Μετά την αποπομπή τους από το BBC και το Top Gear, οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May μετακόμισαν στο συνδρομητικό Amazon Prime. Για την ακρίβεια η εκπομπή τους, The Grand Tour, είναι το πιο πολυαναμενόμενο show του διαδικτυακού καναλιού. Και τελικά η προβολή του πρώτου επεισοδίου θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου. Η σεζόν θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή.

Στο video που δόθηκε στη δημοσιότητα εμφανίζονται μερικά από τα αυτοκίνητα που θα δούμε στην πρώτη σεζόν του The Grand Tour, όπως η τριάδα των Ferrari Laferrari, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder, η Alfa Romeo 4C Spider και η Aston Martin Vulcan. Παίρνουμε και μια ιδέα για τις αποστολές που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα, βλέποντας ένα Land Rover Defender να επιπλέει στη θάλασσα, τρία buggy στην έρημο και ένα στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ως ξεκάθαρη σύνδεση με το παρελθόν, στο τέλος του teaser video αναφέρεται και η έκφραση που χρησιμοποιούσε συχνά-πυκνά ο Jeremy Clarkson στο Top Gear, συνήθως πριν από κάποια μεγάλη ανατροπή στις περιπέτειες της παρέας: What could possibly go wrong?.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!