tromaktiko: Η κίνηση του Αμερικανού ποδοσφαιριστή που θα σε αφήσει άφωνο! [video]

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η κίνηση του Αμερικανού ποδοσφαιριστή που θα σε αφήσει άφωνο! [video]



Ένας αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου έγινε η συντροφιά ενός παιδιού με αυτισμό, που...
κάθεται και τρώει μόνος του κάθε μέρα στην καφετέρια του σχολείου.

Ο Bo Paske δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάθεται και να τρώει μόνος του το μεσημεριανό του στο σχολείο, είναι κάτι που το κάνει από τότε που άρχισε να πηγαίνει, αυτό γιατί έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, που τ' άλλα παιδιά αδυνατούν να κατανοήσουν και να δεχθούν.

Ο Bo Paske είναι αυτιστικός και τα άλλα παιδιά δεν θέλουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, με αποτέλεσμα να κάθεται ολομόναχος σ' ένα τραπέζι, την ώρα που οι συμμαθητές του κάνουν παρέα, μιλούν και απολαμβάνουν το διάλειμμά τους.
Την Τρίτη ο Bo είχε την καλύτερη παρέα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού. Την ώρα που έτρωγε το αγαπημένο του φαγητό, ένα κομμάτι πίτσα, το τραπέζι του πλησίασε ο Travis Rudolph, ένας από τους διασημότερους αθλητές του Αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο αθλητής, μαζί με ακόμη τρεις συμπαίκτες του στην ομάδα Seminoles, επισκέφθηκαν το δημοτικό σχολείο Tallahassee Montford, προκειμένου να γνωρίσουν τα παιδιά και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί τους. Στην καφετέρια του σχολείου ο Travis Rudolph εντόπισε ένα αγοράκι, που καθόταν μόνο του. "Τον ρώτησα αν μπορούσα να καθίσω μαζί του και μου απάντησε 'φυσικά, γιατί όχι;'".

Την φωτογραφία από τη γνωριμία τους ανήρτησε στο διαδίκτυο η μητέρα του Bo, Leah Paske, που περιέγραφε ότι ο αυτιστικός γιος της τρώει κάθε μέρα μόνος, αλλά δεν τον πειράζει καθόλου.
"Αγχώνομαι πολύ για εκείνον, θυμάμαι πόσο σκληρά ήταν τα παιδιά στο σχολείο. Πλέον, δεν τον πειράζει που τρώει μόνος. Δεν τον πειράζει που δεν το καλούν στα πάρτι. Όταν έμαθα ότι ο Travis Rudolph έτρωγε μαζί του, συγκινήθηκα πολύ", αναφέρει μεταξύ άλλων το πόστ της μητέρας.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!