tromaktiko: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Έσφαξε 17 άτομα για να καλύψει τη δολοφονία των γονιών του!

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Έσφαξε 17 άτομα για να καλύψει τη δολοφονία των γονιών του!



Ο 27χρονος μακελάρης της Κίνας συνελήφθη μετά από έρευνες των Αρχών...


Ένας άνδρας από την Κίνα παραδέχτηκε ότι σκότωσε συνολικά 19 άτομα σε ένα χωριό νοτιοδυτικά της χώρας, μετά από έναν τσακωμό με τους γονείς του για χρήματα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Yang Qingpei δολοφόνησε τους γονείς του, όταν επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι και τους ζήτησε χρήματα. Στη συνέχεια, σκότωσε άλλα... 17 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και παιδιών, ώστε να μην μπορούν να ανακαλύψουν και να μαρτυρήσουν τους φόνους, όπως είπε ο ίδιος.

Ο 27χρονος Yang, σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη σε μια επαρχιακή πρωτεύουσα περίπου 200 χιλιόμετρα μακριά, μετά από 33 ώρες «επίπονης έρευνας» των Αρχών.

Νωρίτερα οι αρχές είχαν εντοπίσει νεκρούς τους γονείς του, αλλά και 17 άτομα από τη γειτονιά που ζούσαν. Μια λίστα με τα ονόματα των θυμάτων που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει ότι μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 11 άνδρες και 8 γυναίκες, με νεότερο ένα κοριτσάκι 3 ετών και πιο ηλικιωμένο έναν άνδρα 72 ετών. Συνολικά υπήρχαν τέσσερα ονόματα ατόμων, κάτω των 18 ετών.

Η αστυνομία τόνισε ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία, ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται. Κάποια βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνουν τη σύλληψη του άνδρα για την οποία είχε κινητοποιηθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ο ίδιος δεν έχει πει κάτι παραπάνω για το συμβάν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!