tromaktiko: ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της έκρηξης στην Ιπποκράτους - Ποιος ήταν ο στόχος;

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της έκρηξης στην Ιπποκράτους - Ποιος ήταν ο στόχος;



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψη» στην οδό Ιπποκράτους 112, προκειμένου να διαπιστωθεί,,,
εάν ο στόχος ήταν το βιβλιοπωλείο ή η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία. Ο δρόμος παραμένει κλειστός και αναμένεται να ανοίξει σε τρεις ώρες, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Θέμης Σοφός ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο της πολυκοικίας όπου κατοικεί η Εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη.

«Αν και είχε ζητήσει αύξηση των μέτρων φυλάξεως παρά ταύτα η ελληνική πολιτεία μείωσε την φύλαξή της αφαιρώντας κάποιους από τους φύλακες» ανέφερε και συνέχισε:

«Είχε υποβληθεί από την κυρία Εισαγγελέα ένσταση η οποία ουδέποτε απαντήθηκε. Με τη μείωση της φύλαξής της ο κίνδυνος αυξήθηκε και απόψε είχαμε το αποτέλεσμα της έκρηξης ενός εκρηκτικού μηχανισμού από τον οποίο κινδύνευε η ζωή της ίδιας και των κατοίκων που κατοικούν πέριξ της οικίας της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτοσχέδιος μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε μια πλαστική σακούλα κάτω από σταθμευμένο όχημα αστυνομικού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!