tromaktiko: ΤΩΡΑ - Θα καταθέσει ΕΝΣΤΑΣΗ ο ΠΑΟΚ; - "Βράζει" ο Ιβιτς...

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΤΩΡΑ - Θα καταθέσει ΕΝΣΤΑΣΗ ο ΠΑΟΚ; - "Βράζει" ο Ιβιτς...



Το ενδεχόμενο να...
καταθέσουν ένσταση για τα όσα έγιναν στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό σκέφτονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Αρετόπουλου και των βοηθών του έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν τι θα γράψει ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος στο φύλλο αγώνα, ώστε να κινηθούν ανάλογα. Και αυτό διότι ο ρέφερι τις αναμέτρησης του μετέφερε μετά την τρίτη διακοπή, ότι θα διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, κάτι που δεν έκανε στην τέταρτη διακοπή του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να επιστρέψει στο γήπεδο γιατί αν δεν ολοκλήρωνε το παιχνίδι θα δεχόταν ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών και πλέον στο στρατόπεδο του Δικεφάλου αναμένουν να δουν, τι θα γράψει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Άστραψε και βρόντηξε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έκανε λόγο για δύο αποβολές που δεν δόθηκαν εις βάρος του Ολυμπιακού, για γκολ οφσάιντ των «ερυθρόλευκων» και υπογράμμισε πως ο διαιτητής δεν τήρησε όσα του είπε.

Εβραζε» ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ο Βλάνταν Ίβιτς μιλώντας στη Nova εξέφρασε έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Αρετόπουλου, ανέφερε ότι «βρίζουν, κάνουν, αυτό είναι απαράδεκτο», δείχνοντας τη φυσούνα πίσω του και τόνισε πως ο διαιτητής του είπε πει ότι θα διακόψει το ματς αν υπήρχε νέα διακοπή.

«Δεν ξέρω αν έχετε γράψει αυτό που έγινε... Βρίζουν, κάνουν, αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ο Βλάνταν Ίβιτς πριν συνεχίσει με την ανάλυση της αναμέτρησης.


«Παίξαμε καλύτερα, ήμασταν καλύτεροι. Τι να πω... Έπρεπε να δοθούν δύο κόκκινες, μου είπαν ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα».

«Ο ίδιος ο διαιτητής μου είπε ότι θα διακόψω το παιχνίδι αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Όταν έγινε ξανά πήρα την ομάδα και μπήκαμε μέσα, όμως εκείνος άλλαξε απόφαση. Μου είπε ότι αν δεν βγείτε θα φάτε μείον δέκα», κατέληξε ο Ίβιτς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!