tromaktiko: ΟΑΕΔ Πάτρας: Υπάλληλος υπέστη κρίση πανικού και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΟΑΕΔ Πάτρας: Υπάλληλος υπέστη κρίση πανικού και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο



Νέος πανικός και αναστάτωση την περασμένη εβδομάδα  στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Ακτή Δυμαίων, όταν νεαρή  υπάλληλος υπέστη ...
κρίση πανικού, στην προσπάθειά της να διαχειριστεί την πίεση των πολιτών!

Αμέσως στο κτίριο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετά τις πρώτες βοήθειες, η γυναίκα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο.

Ευτυχώς η πορεία της υγείας της εξελίχθηκε ομαλά και η ευσυνείδητη υπάλληλος βρίσκεται αυτή την περίοδο σε αναρρωτική άδεια.

Όπως είναι ευνόητο, στους χώρους του Οργανισμού σημειώθηκε κομφούζιο, αφού όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα…

Οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου γραφείου του ΟΑΕΔ, σημειώνουν στον «Κ», ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, που υπάλληλος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, μετά από ψυχολογική και σωματική πίεση: Πριν από μερικούς μήνες, άλλος εργαζόμενος περίπου 45 ετών, έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Η διεύθυνση του ΟΑΕΔ της Ακτής Δυμαίων, έχει επισήμως ζητήσει ενίσχυση της Υπηρεσίας με έμψυχο δυναμικό, αφού εδώ και καιρό είναι υποστελεχωμένη.

Όμως η κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, αντί να θωρακίσει την Υπηρεσία, σχεδιάζει την παύση της λειτουργίας του συγκεκριμένου γραφείου του Οργανισμού στην Ακτή Δυμαίων, προκαλώντας  μεγαλύτερη ανασφάλεια και αβεβαιότητα στους εργαζομένους. Όμως είναι σίγουρο, ότι όταν κατεβάσει «ρολά», οι ασφαλισμένοι από ολόκληρη την Αχαΐα, θα πρέπει να συνωστίζονται στο άλλο γραφείο της Αγυιάς.

Κάτι πρακτικά εξαιρετικά επώδυνο, αφού είναι σίγουρο ότι καθημερινά θα σχηματίζονται ατελείωτες «ουρές» και οι υπάλληλοι θα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τόσο πολύ κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Λάρισα αν και πληθυσμιακά μικρότερη της Πάτρας, διεκδικεί με σθένος και δεύτερη Υπηρεσία, την ίδια ώρα που η πόλη μας αναμένεται να  χάσει το ένα από τα δύο γραφεία της!

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!