tromaktiko: Τα σημάδια που δείχνουν πως είσαι ο άντρας της σχέσης

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τα σημάδια που δείχνουν πως είσαι ο άντρας της σχέσης



Υπέρμαχη της ισότητας αλλά όταν οι ρόλοι γίνονται κουλουβάχατα υπάρχει πρόβλημα....




Κάποτε ήταν διαφορετικές οι ισορροπίες σας. Είχατε μπει σε μία γλυκιά ρουτίνα που ρύθμιζε την καθημερινότητά σας χωρίς να σας πλακώνει.

Τώρα πια νιώθεις μία αφόρητη κούραση. Αισθάνεσαι πως είστε εγκλωβισμένοι σε μία σχέση που δεν σας καλύπτει.

Μπορεί να βαρεθήκατε, δεν είναι μεμπτό να το ομολογήσεις, πρωτίστως στον εαυτό σου. Είναι όμως εκείνο το μεταβατικό στάδιο, λίγο πριν το τέλος, που σε γεμίζει με άγχος και απορία για το πότε γίνατε δύο ξένοι.

Μπορεί απλά να μη σε γουστάρει άλλο. Υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο που πρέπει να το εξετάσεις σοβαρά.

Παίρνεις μόνο εσύ πρωτοβουλίες

Έχει χάσει πια κάθε ενδιαφέρον. Δεν έχει διάθεση να κανονίσει ούτε έξοδο για απογευματινό κυριακάτικο καφέ στη γειτονιά. Ταξίδι; Ποιος να κανονίσει να φύγετε; Ούτε στο χωριό του δεν ξεκινάει να πάτε. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια για το εξωτερικό ας τα αφήσεις στην άκρη. Κι εσύ παρακαλάς και ετοιμάζεις εκπλήξεις για να του φτιάξεις το κέφι. Τουλάχιστον προσπάθησες.

Παλεύεις να τον ξεκουνήσεις από τον καναπέ

Τίποτα. Η πλήρης απάθεια. Γυρίζει από τη δουλειά, τρώει και κάθεται στον καναπέ. Με το ζόρι θα ανταλλάξετε δύο κουβέντες για τη μέρα σας. Πολύ πιθανό να τον πάρει ο ύπνος με το χέρι κρεμασμένο, το κεφάλι στο μπράτσο του καναπέ και το ένα παπούτσι στο πόδι. Μετά βίας η μετακίνηση στο κρεβάτι.

Τον ακούς μόνο να γκρινιάζει

Η γυναικεία συνήθεια (δε θα το αρνηθώ) έχει γίνει το δικό του χόμπι. Μονάχα παράπονα και άσχημα σχόλια. Για όλα και για όλους. Του φταίει η διακόσμηση, το πατάκι του μπάνιου, η φωνή της φίλης σου της Τόνιας και η θερμοκρασία του δωματίου. Υπόλογη για όλα.

Αναλαμβάνεις ευθύνες (που δε σου αναλογούν)

Έχουν πέσει όλα πάνω σου. Από τα απλά και καθημερινά μέχρι τα σοβαρά. Όλα εσύ. Εκείνος έχει παραιτηθεί κι εσύ προσπαθείς να προλάβεις.

Τον παρηγορείς διαρκώς

Έχει μούτρα και είναι κακόκεφος. Συμβαίνουν αυτά αλλά μία στο τόσο. Εσύ μία στο τόσο βλέπεις χαμόγελο στα χείλη του. Φυσικά και θα είστε μαζί στα καλά και τα άσχημα αλλά το ''πατ πατ'' στην πλάτη δεν μπορεί να υφίσταται καταχρηστικά.

Κάνεις όνειρα για το μέλλον (μόνη σου)

Σε μία σχέση μόνη σου. Εσύ εκεί κι αυτός κάπου αλλού. Αν είναι έτσι καλύτερα να μείνεις μόνη σου κυριολεκτικά να βρεις την ισορροπία σου. Τι θα κάνετε το καλοκαίρι; (γέλια)

Ακούς συνέχεια δικαιολογίες

Εγώ, εγώ, εγώ, εγώ. Η δίκη του πλευρά υπερέχει. Ό,τι κι αν συμβεί θα βρει τη δικαιολογία που θα τον καλύψει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!