tromaktiko: Εξέλιξη-βόμβα στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη: Τι συνέβη στον μάρτυρα που βιντεοσκόπησε τα πρώτα λεπτά της μοιραίας σύγκρουσης

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Εξέλιξη-βόμβα στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη: Τι συνέβη στον μάρτυρα που βιντεοσκόπησε τα πρώτα λεπτά της μοιραίας σύγκρουσης



Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη είναι ραγδαίες...

Πληροφορίες, αναφέρουν πως η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έχει πολλά παράπονα από τις καθυστερήσεις και την αδυναμία των ανακριτών αρχών να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους προκειμένου να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», του τροχαίου δυστυχήματος, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης και ήταν διατεθειμένος να καταθέσει όλα όσα φρικτά είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του στις αρμόδιες αρχές.

Η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε το αίτημα στην τροχαία Ελληνικού, προκειμένου να κληθεί ο συγκεκριμένος μάρτυρας για κατάθεση. Ωστόσο μια εβδομάδα αργότερα συνέβη ένα γεγονός το οποίο είναι μυστήριο δημιουργώντας διάφορους συνειρμούς.

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η αποζημίωση που θα πάρει η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου

Ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον μάρτυρα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες του επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τον άγρια. Το μυστηριώδες άτομο δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές και ο μάρτυρας ο οποίος έχει υποστή ισχυρό σοκ είναι τρομοκρατημένος. Μάλιστα συνδέει την επίθεση με την πρόθεσή του να καταθέσει για το Τροχαίο και πλέον διστάζει να το κάνει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!