tromaktiko: Τσίπρας... Μήπως τελικά, «ο Βασιλιάς είναι γυμνός»;

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Τσίπρας... Μήπως τελικά, «ο Βασιλιάς είναι γυμνός»;



Γράφει ο Κώστας Χατζιδάκης, πολιτικός συγγραφέας 
Αξιότιμοι Κυρίες, Κύριοι του προεδρικού περιβάλλοντος,
Σας είπαμε εγκαίρως και «προφητικά», ότι η μη έγκαιρη και μη εύστοχη αντιμετώπιση των...
συστημικών ΜΜΕ θα σας αποδυναμώσει επικίνδυνα και όντως σας κατέβασαν τελικά σήμερα τους δείκτες κατά 8% περίπου!! (Αργά το αντελήφθη αυτό κάνοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του περί δελτίων «ειδήσεων», ο δοτός αλλά και τόσο δοκιμαζόμενος κ. Παππάς).

Με κίνδυνο δικό μας και με κόστος μας σας φέραμε στα Ταμεία 300.000 Ε * από φοροφυγάδες. Και είδαμε την αχαριστία των αρμοδίων σας, το έλλειμμα αναγνώρισης και συμπαράστασης αλλά και την μη δραστηριοποίησή σας για περαιτέρω σχετικές εισπράξεις...

(Ευθύνη, κ.κ. Κατρούγκαλου, Σταθάκη και Πετρόπουλου).

Ζητήσαμε ακρόαση για ενημέρωση και συγκεκριμένη καταγγελία μας που θα απέφερε στα Ταμεία άλλες 500.000 (Ευθύνη Κατρούγκαλου-Πετρόπουλου που όμως αδιαφόρησαν).

Καταγγείλαμε για εκβιασμούς κατά του λαού μας και ζητήσαμε να καταθέσουμε στοιχεία κατά γνωστής τηλεφωνικής Εταιρείας που θα σας απέφερε αξιόλογη διοικητική είσπραξη.

Η υπόθεση σέρνεται στα συρτάρια αρμόδιων των Ταχυδρομείων και στην πλήρη σιωπή μέχρι παραγραφής της. (Υπεύθυνος σιωπής ο κ. Σπίρτζης).

Θύματα όλων αυτών, οι Αξίες μας, το Δίκαιο αλλά και η τόσο πάσχουσα Οικονομία μας, που ξεσπάτε σε επιδρομή εξόντωσης συνταξιούχων, απολυμένων, άνεργων και ΕΝΦΙόπληκτων!

Θα θέλαμε τουλάχιστον να ξέραμε αν αυτή η εθελοντική και ανιδιοτελής προσπάθειά μας προς ενημέρωση του Προέδρου, φτάνει εκεί που πρέπει. Αν αξιοποιείται, ή ενταφιάζεται…

Κατηγορούν πολλοί την Κυβέρνησή σας για θέματα του παρελθόντος (που δεν φταίει αυτή)

Με θέματα του παρόντος και για τους εκλεκτούς εκείνους που αδρανούν και ολιγωρούν ανάλγητα, θα λάβετε μέτρα, ή θα τους αφήσετε να κατεδαφίζουν ανενόχλητοι έναν λαό;

Είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει τα κατάλληλα για τους τραγικούς καιρούς μας πρόσωπα;

(Δεν θα ήταν π.χ. καλύτερα, να μας άκουγαν κάποιοι αντί να σιωπούν, όταν καταγγέλλαμε τα όσα γνωρίζαμε για Σπυρόπουλο* και Διώτη,* αντί να τρέχουν τώρα κατόπιν εορτής;…)

Το βρόμικο, συνασπισμένο Σύστημα θα σας καταβάλλει τελικά; Τότε που πια θα είναι αργά για μια υπόλογη Εξουσία, να δει ποιούς και πόσο δεν άκουγε και δεν στήριζε!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!