tromaktiko: Νέα βέλη της Ραχήλ Μακρή κατά της Μαρίας Μπεκατώρου

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Νέα βέλη της Ραχήλ Μακρή κατά της Μαρίας Μπεκατώρου



«Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς»...


Δεν έχει τέλος η κόντρα της Ραχήλ Μακρή με την Μαρία Μπεκατώρου. Οι δύο γυναίκες εκτοξεύουν τα βέλη τους καθημερινά η μια στην άλλη, σε ένα επεισόδιο που δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξη της στην εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη στο Έψιλον, κλήθηκε να σχολιάσει την αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου, στις δηλώσεις της ίδιας για την Ελένη Μενεγάκη. «Όταν ήμουν μικρή την έβλεπε η γιαγιά μου, της άρεσε πάρα πολύ. Τι κακό έχει αυτό; Η Ελένη Μενεγάκη είναι 25 χρόνια στην τηλεόραση. Ξεκίνησε από 19 χρονών», σχολίασε η Ραχήλ Μακρή και πρόσθεσε: «Αυτή δεν ήταν στο ΑΡΤ με κάτι περίεργα ξυλάκια που τα κουνούσε στο χάρτη και έκανε τη χαζή; Αποτελεί αυτόκλειτο υπερασπιστή και συνήγορο της κυρίας Μενεγάκη; Δεν νομίζω να έχει ανάγκη η κυρία Μενεγάκη από κανέναν συνήγορο. Είναι πανέξυπνη γυναίκα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου για την βλεφαροπλαστική λέγοντας ότι :« Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πια από τις πλαστικές που έκανε. Ξέρετε είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από που έχεις ξεκινήσει και θυμόμαστε από που ξεκίνησε, που έλεγε δεν με βλέπει η μάνα μου. Της δόθηκε προφανώς η ευκαιρία και τώρα νομίζει και αυτή ότι είναι μεγάλη παρουσιάστρια, όπως νομίζουν σε αυτή τη χώρα και καβαλάνε τα καλάμια όλοι μαζί».

Η απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου ήρθε μέσα από την συνέντευξη της στην Φαίη Σκορδά, όπου όταν την ρώτησε η παρουσιάστρια εκείνη απάντησε:

«Τι να σχολιάσω σε αυτό; Εγώ το είχα πει πολύ αστεία και χαριτολογώντας. Πρέπει να’ ναι χρόνος. Δεν πειράζει… Άμα τη δεις τι θα κάνεις;» ρώτησε η παρουσιάστρια. «Τίποτα μωρέ τι θα κάνω τη γυναίκα; Θα τη χαιρετήσω», ήταν η απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου.

Αν και η Μαρία Μπεκατώρου προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, η Ραχήλ Μακρή με σημερινές της δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ρίχνει πάλι λάδι στη φωτιά. «Αναδείξαμε την κυρία Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχει σοβαρά προβλήματα. Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Φυσικά το κάνει για να ακούγεται το όνομα της... Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί προσφέρει κάτι; Εσείς βλέπετε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία και στην τηλεόραση; Να επικεντρωθούμε σε σοβαρά θέματα και όχι στην κυρία που θα την κάνουμε και διάσημη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!