tromaktiko: Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψαν τους λόγους που χώρισαν τηλεοπτικά

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψαν τους λόγους που χώρισαν τηλεοπτικά



Τι είπε ο Γιώργος στο βίντεο και τι σχολίασε η Φαίη αμέσως μετά;..
Η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό έγινε χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα -πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τον παρουσιαστή και τον ρώτησε σχετικά. Αυτή είναι η απάντησή του:

«Το έλεγα χρόνια ότι για μένα αυτός ο κύκλος θα έπρεπε να είχε κλείσει. Κάποια στιγμή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι πρέπει να ανανεωνόμαστε. Φέτος είναι μια μεταβατική χρονιά με το Rising Star και το Lucky Room. Μια χαρά θα είναι το πρωινό χωρίς τον Γιώργο. Το ότι δεν θα λέω την άποψή μου στο Πρωινό αλλά κάπου αλλού, δε σημαίνει ότι θα λείψει αυτό από τον κόσμο. Θα με ακούει στο ραδιόφωνο. Το υπόλοιπο κομμάτι είναι καθαρά γυναικείο και το κάνει εξαιρετικά η Φαίη Σκορδά. Κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις, μπορεί να ηγείται μια ομάδας, δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο έλλειμμα. Έξι χρόνια ήταν πρώτο σε νούμερα το πρωινό, δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Πρέπει να πεις μόνος σου «τώρα θα κάνω ένα βήμα πίσω» για να ξεκουραστείς κι εσύ και να ξεκουράσεις και τον κόσμο».

Μετά την προβολή του βίντεο στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει κάποια πράγματα με τη σειρά της: «Όταν μας έγινε την πρώτη χρονιά η πρόταση στο Mega, το είχαμε σκεφτεί πολύ γιατί δεν ήμασταν σίγουροι. Από τη στιγμή που είπαμε «ναι» μπήκαμε μέσα σε αυτό 100%. Ο Γιώργος έχει κάνει χιλιάδες πράγματα. Ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Εγώ αγαπώ το πρωινό και δεν θα έφευγα. Το ξέραμε ότι θα συμβεί και το λέγαμε, απλώς δεν μας πίστευαν».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!