tromaktiko: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων



ΕΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ...

[ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ]
Εξιχνίαση ληστειών: Σύλληψη (1) δράστη
07-10-2016
Μεσημβρινές ώρες
Αχαρνές

Συνελήφθη, 25χρονος, καθόσον όπως προέκυψε από την έρευνα το τελευταίο 15ήμερο, διέπραξε (4) ληστείες σε φαρμακεία και καταστήματα, σε διάφορες  περιοχές των Αχαρνών. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν, (1) μαχαίρι και  χρηματικό ποσό
Σύλληψη  διωκόμενου
09-10-2016/17:15
(Καλύβια)

Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή κάθειρξης (35) ετών, για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και ληστειών, καθώς και για άλλα αδικήματα. Στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα.

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 [ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ]
Εξιχνίαση απόπειρας απατών: Σύλληψη (1) δράστιδας
09-10-2016/14:15
Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 49χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ αναζητούνται δύο (2) άγνωστοι συνεργοί της (άνδρας - γυναίκα), καθόσον  τηλεφώνησαν στην οικία 62χρονης και με το πρόσχημα ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τραυματίζοντας θανάσιμα ένα (1) ανήλικο, απαίτησαν χρηματικό ποσό, προκειμένου να μην έχει περαιτέρω συνέπειες. Κατά τη μετάβαση της δράστιδας σε προκαθορισμένη συνάντηση για την παραλαβή των χρημάτων συνελήφθη. Όπως προέκυψε από την έρευνα ανωτέρω δράστες, διέπραξαν δύο (2) ακόμη απόπειρες απατών με τον ίδιο τρόπο, την 09-10-2016 στην περιοχή της Πυλαίας.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!