tromaktiko: Τι ενώνει Νάντια Μπουλέ, Μπέτυ Μαγγίρα, Ελένη Πετρουλάκη και Τζωρτζίνα Λιώσση με την Ελένη Ερήμου;

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Τι ενώνει Νάντια Μπουλέ, Μπέτυ Μαγγίρα, Ελένη Πετρουλάκη και Τζωρτζίνα Λιώσση με την Ελένη Ερήμου;



Πολυάσχολες, δυναμικές, πετυχημένες στο χώρο που επέλεξαν να κινηθούν επαγγελματικά και αβίαστα κομψές, η Ελένη Ερήμου, η...
Τζωρτζίνα Λιώση, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Νάντια Μπουλέ και η Ελένη Πετρουλάκη συναντήθηκαν για πρώτη φορά όλες μαζί στο στούντιο και πόζαραν με χάρη στο φωτογραφικό φακό. Αυτό που τις έφερε κοντά, πέρα από την αγάπη τους για τη μόδα, την οποία πάντα προσαρμόζουν στο δικό τους ύφος και σωματότυπο, ήταν η φωτογράφιση για το περιοδικό AxeLife τη σεζόν Φθινόπωρο 2016-Χειμώνας 2017 της εταιρείας Axel. Με τη δική της λαμπερή και ξεχωριστή προσωπικότητα η κάθε μία, αποδεικνύουν όλες μαζί ότι το στιλ δεν έχει ηλικία, επιβεβαιώνοντας την αρχή και προτροπή της Axel «Stylish at every age!».
Την ημέρα της φωτογράφισης κατέφτασαν εξαιρετικά ευδιάθετες στο στούντιο και προετοιμάστηκαν από το experts’ team της Axel, επιλέγοντας τα κομμάτια της νέας κολεξιόν που τις εκφράζουν καλύτερα. HΕλένη Ερήμου διάλεξε ένα κομψό cocktail dress με V–neck, η Μπέτυ Μαγγίρα ένα ολόμαυρο mermaid dress, ενώ η Νάντια Μπουλέ προτίμησε ένα μίντι στράπλες φόρεμα με heart–shapedντεκολτέ. Η Ελένη Πετρουλάκη φωτογραφήθηκε μ’ ένα μίντι, striped lace φόρεμα και η Τζωρτζίνα Λιώση μ’ ένα μίνι sequin shirt dress.
Όσο για την Ελένη Ερήμου, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η μόδα να συνδυάζεται με την άνεση. «Επειδή η καθημερινότητά μου έχει να κάνει με πολλές δραστηριότητες, θέλω να μη φυλακίζομαι μέσα στα ρούχα μου. Για παράδειγμα, νιώθω άνετα και ελεύθερα όταν φοράω παντελόνια. Επίσης, τα φουλάρια είναι κάτι που δεν αποχωρίζομαι ποτέ» παραδέχεται. Για την Τζωρτζίνα Λιώση, πάλι, το παιχνίδι του styling πρέπει να έχει αυθορμητισμό και να μη γίνεται σπαζοκεφαλιά. «Συνήθως λειτουργώ αυθόρμητα όταν επιλέγω τι θα φορέσω. Όσο περισσότερο το σκεφτώ, τόσο αποσυντονίζομαι» εξηγεί γελώντας.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!