tromaktiko: Στα άκρα για το ΤΕΙ Πύργου…

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Στα άκρα για το ΤΕΙ Πύργου…



Νέα επίθεση εναντίον της ίδιας της ύπαρξης του παραρτήματος ΤΕΙ Πύργου εξαπέλυσε χθες...
ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι δεν έχει σχέση με αυτό που ο ίδιος έχει ως όραμα για την πόλη, και άφησε να εννοηθεί ότι πιθανότατα από τη νέα περίοδο το ΤΕΙ δεν θα έχει κτίριο να στεγαστεί, διότι παραχωρήθηκε με την προοπτική να γίνε αυτόνομο μέσα σε 5 χρόνια.

Ο κ.Λιατσής, απαντώντας στις δηλώσεις της κας Ζαφειροπούλου, ανέφερες ότι «θέλει να υπενθυμίσει σε όλους ότι είναι προϊστάμενη ενός ανύπαρκτου ΤΕΙ, το οποίο δεν είναι εκείνο που ονειρεύτηκα και για το οποίο αγωνίστηκα μαζί με την κοινωνία του Πύργου εκείνη την εποχή. Εμείς κάναμε αγώνα για αυτόνομο ΤΕΙ με δύο σχολές και 4 τμήματα, αυτό είχαμε συνυπογράψει με το ΤΕΙ της Πάτρας, το θέλαμε στη Βαρβάσαινα, είχαμε δεχθεί να υπάρχει ΤΕΙ και στην Αμαλιάδα κατά παραχώρηση, διότι δεν είχε φάκελο η Αμαλιάδα, από τον δικό μας έγινε. Με τα απολιθώματα του ΤΕΙ Πύργου δεν πρόκειται να ασχοληθώ, αν έχει γραμματέα ή όχι, αν έχει τη συμπαθέστατη κυρία προϊσταμένη ποσώς με ενδιαφέρει».

Παράλληλα, ανέφερε ότι επιδίωξή του είναι να ξεκινήσει το εγχείρημα από μηδενική βάση, χαρακτηρίζοντας «λείψανο» το υπάρχον τμήμα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!