tromaktiko: Απίστευτα σκηνικά στα γραφεία της ΕΠΟ! Προπηλακισμοί κατά των μελών της ΟΔΠΕ.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτα σκηνικά στα γραφεία της ΕΠΟ! Προπηλακισμοί κατά των μελών της ΟΔΠΕ.



Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Απίστευτα σκηνικά στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου έδωσε το “παρών” η ομοσπονδία διαιτητών για τους ορισμούς της Superleague...
και υπήρξαν προπηλακισμοί κατά των μελών της ΟΔΠΕ.
Τα όσα γίνονται αυτή την περίοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν! Εντός της ημέρας πρόκειται να γίνουν γνωστοί οι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής της Superleague και στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν άνθρωποι της ομοσπονδίας διαιτητών (ΟΔΠΕ), που όμως δέχτηκαν επίθεση από ανθρώπους ασφαλείας!

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ, Ηλίας Καραμάνης, δέχθηκε επίθεση, με σπρωξιές, απειλές, και τσαμπουκάδες όταν ζήτησε να εισέλθει στα γραφεία της ΕΠΟ για να συναντηθεί με τους υπεύθυνους για να προχωρήσει η ΟΔΠΕ στον ορισμό διαιτητών

«Όπως γνωρίζετε από χθες η ΕΠΟ έπαψε να υπάρχει με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ΚΕΔ, ούτε τίποτα. Εμείς εκτιμώντας ότι πρέπει νας εφαρμοστεί ο νόμος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του νόμου, ορίζοντας διαιτητές», ανέφερε ο κ.Καραμάνης.

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ ο οποίος συνέχισε τονίζοντας ότι εκείνος και ο γγ της ΟΔΠΕ, Γιώργος Σπανέας ζήτησαν να συναντηθούν με τον Παυσανία Παπανικολάου, που όμως από χθες δεν εκτελεί καθήκοντα εκτελεστικού γραμματέα καθώς έληξε η θητεία του.

Να αναφέρουε πως η ΟΔΠΕ θεωρεί ότι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου υπάρχει κενό εξουσίας κι έτσι δεν μπορεί η ΚΕΔ να προχωρήσει στον ορισμό διαιτητών για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Ο κ.Καραμάνης επεσήμανε ότι μετά τα όσα έγιναν θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον κ.Κοντονή για να τον ενημερώσει για ό,τι συνέβη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!