tromaktiko: Κατάθεση – κόλαφος για τον βιασμό από τον Ρόουζ!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Κατάθεση – κόλαφος για τον βιασμό από τον Ρόουζ!



Η δίκη του Ντέρικ Ρόουζ για την κατηγορία του βιασμού συνεχίζεται και η γυναίκα που κατηγορεί τον «άσο» των Νικς έδωσε τις δικές...
της λεπτομέρειες για το βράδυ του εγκλήματος.

Ο Ντέρικ Ρόουζ δικάζεται αυτήν την περίοδο με την κατηγορία του βιασμού. Ο NBAer βρίσκεται στο Λος Άντζελες, όπου ξεκίνησε η δίκη του και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο.

Η γυναίκα κατηγορεί τον παίκτη και 2 φίλους του ότι την βίασαν ομαδικά και αξιώνει το ποσό των 21,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν ο Ρόουζ μπήκε στον χώρο του δικαστηρίου, η γυναίκα άρχισε να κλαίει και μόλις ηρέμησε ρωτήθηκε για το τι έγινε τη νύχτα του Αυγούστου το 2013.

Η γυναίκα στην κατάθεση της την Πέμπτη αναφέρθηκε στο περιστατικό. Πήγε στο σπίτι του παίκτη στο Μπέβερλι Χιλς για ένα ποτό και μέθυσε άσχημα. Ανέφερε ότι ένιωσε σαν να τη νάρκωσαν και δεν θυμάται πολλές λεπτομέρειες από το σπίτι ή από το απόγευμα εκείνο.

Ανέφερε ότι είχε πιει πριν βρεθεί στην έπαυλη και εκεί ήπιε άλλα 3 ή παραπάνω σφηνάκια τεκίλας.

«Ένιωθα ότι δεν είχα τον έλεγχο», και πρόσθεσε ότι ήπιε τεκίλα με τον Ρόουζ, έχοντας στο μυαλό της ότι θα συνέλθει. «Αυτό που ένιωσα τελικά ήταν το αντίθετο».

Η γυναίκα κατέθεσε ότι έκανε εμετό και λιποθύμησε στο κρεβάτι της και ο δικηγόρος της ότι 3 άνδρες πήγαν στο σπίτι της και τη βίασαν.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος των δύο φίλων του παίκτη, ζήτησε από τη γυναίκα να σταματήσει να κλαίει, κάτι το οποίο κρίθηκε ως ανέφικτο με τον δικαστή να απαντάει σε έντονο ύφος στον δικηγόρο.

Ακόμα στους παίκτες δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της κοπέλας συνέχισε: «Οι 3 άνδρες ήταν στην κρεβατοκάμαρα την ίδια στιγμή. Ο καθένας περίμενε τη σειρά του για να τη βιάσει, δεν ξέρουν καν ποιος ήταν πρώτος».

Η υπεράσπιση αντέδρασε λέγοντας ότι η γυναίκα είχε επαφή με τους άντρες στην έπαυλη με τη θέλησή της. Η γυναίκα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου, χόρεψε και έκανε στοματικό στον Ρόουζ, πριν κάνει σεξ με τους φίλους του και τους προσκαλέσει στο διαμέρισμα της..

«Δεν υπάρχει ομαδικός βιασμός. Δεν υπάρχει καθόλου βιασμός».

Η υπεράσπιση αρνήθηκε το σεξ στην έπαυλη και η κόντρα στην αίθουσα συνεχίστηκε.

Η γυναίκα δεν εξετάστηκε ποτέ από γιατρό και δήλωσε τον βιασμό 2 χρόνια μετά, γιατί σύμφωνα με τον δικηγόρο της ντρεπόταν.

Επίσης δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Ρόουζ, φεύγοντας πήρε το προφυλακτικό μαζί του, «σαν να μην ήταν ποτέ εκεί», κάτι που όπως δήλωσε ο δικηγόρος του παίκτη είναι σύνηθες στους αθλητές.

Η πλευρά του «άσου» των Νικς έχει στην κατοχή της πολλά μηνύματα, που δείχνουν ότι οι δύο τους είχαν δεσμό για 2 χρόνια και αυτά τα μηνύματα δείχνουν ότι η γυναίκα ήταν καλά όταν έφυγε από την έπαυλη του παίκτη.

Ο προπονητής των Νικς, Τζεφ Χόρνασεκ, δήλωσε ότι δεν είναι σαφές και σίγουρο ακόμα αν ο Ρόουζ θα χάσει τα παιχνίδια προετοιμασίας όσο βρίσκεται στην δίκη.

Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, και ο Νικς παίζουν παιχνίδι στην Νέα Υόρκη το Σάββατο και τη Δευτέρα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στο Λος Άντζελες την ερχόμενη Τρίτη.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!