tromaktiko: Θυμάστε την κοπελίτσα με το παραμορφωμένο πρόσωπο που κανένας γιατρός δεν την αναλάμβανε; Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα [photos]

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Θυμάστε την κοπελίτσα με το παραμορφωμένο πρόσωπο που κανένας γιατρός δεν την αναλάμβανε; Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα [photos]



Γνωρίστε την Σάρα Ατγουέλ...


Η Σάρα γεννήθηκε με μια σπάνια κληρονομική διαταραχή που ονομάζεται νευροϊνωμάτωση. Τα συμπτώματα της νόσου εντοπίζονται συχνότερα στο δέρμα, τους οφθαλμούς, τα οστά και το νευρικό σύστημα.

Η διαταραχή της Sarah προκαλεί τη δημιουργία όγκων στις νευρικές απολήξεις του σώματός της.

Δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί σε πολλά διαφορετικά σημεία, αλλά στη περίπτωση της Σάρα, εκδηλώθηκε στο πρόσωπό της.

Οι γονείς της παρατήρησαν ότι κάτι δε πάει καλά, όσο η Σάρα ήταν ακόμα μωρό. Το πρόσωπό της από τότε άρχισε να παραμορφώνεται.

Δυστυχώς, παρά την πρώιμη διάγνωση, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τη Σάρα. Κανείς γιατρός δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να εγχειρήσει τη Σάρα.




Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο όγκος να συνεχίσει να αναπτύσσεται στο πρόσωπό της και να δέχεται συνεχές bullying από τους συμμαθητές της.


Αλλά το bullying δεν λύγισε τη Σάρα. Αντίθετα, βρήκε την ευκαιρία να δείξει ότι τα άσχημα σχόλια την πλήγωναν και την επηρέαζε η αρνητικότητα.


Το 2012, η Σάρα ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook, όπου απευθυνόταν προς τα άτομα που της έκαναν bullying και είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη στήριξη από τον κόσμο.


Τότε τα πράγματα, πήραν μια καλύτερη τροπή. Μετά από τόσο καιρό, η ιστορία της Σάρα τράβηξε την προσοχή κάποιου και φάνηκε να υπάρχει ελπίδα για το μέλλον της.



Το βίντεο της Σάρα έφτασε μέχρι τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Steven Morris.

Ενώ η εγχείρηση εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους, τόσο η Σάρα, όσο και ο χειρουργός, συμφώνησαν να προχωρήσουν στην επέμβαση.

Έπειτα από πολλαπλά χειρουργεία, η εμφάνιση της Σάρα έχει αλλάξει αρκετά και της χάρισε περισσότερη αυτοπεποίθηση.




Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Σάρα, η ισχυρή της θέλησή για ζωή, της έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!