tromaktiko: Χτυπημένο ελάφι στην σπονδυλική στήλη στην Μύρινα [video]

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Χτυπημένο ελάφι στην σπονδυλική στήλη στην Μύρινα [video]



Στην Μύρινα βρέθηκε ακόμα ένα ελάφι χτυπημένο...

Πήγαμε στο σημείο οπού εκεί βρήκαμε το ελάφι και εκεί ήδη είχε φτάσει ο Κος Δημητρης Μπουλώτης αλλά και η κα Άννα Τοσούνογλου από το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου.

Όπως μας ενημέρωσαν ειδοποίησαν τον αντιδήμαρχο κ. Μοσχάκη ώστε το τραυματισμένο πλατόνι ντάμα ντάμα  να μεταφερθεί άμεσα  σε ασφαλές σημείο, συγκεκριμένα στο αμαξοστάσιο του Δήμου, μέχρι να δουν τι θα κάνουν.

Το ελάφι είναι χτυπημένο στην σπονδυλική του στήλη, όπως μας περιέγραψε κάτοικος της γειτονιάς , το ατύχημα του ελαφιού έγινε ξημερώματα.


Πιθανώς το ελάφι κατεβαίνοντας στην πόλη για να τροφή έπεσε από τα βράχια του κάστρου

Αυτή την στιγμή προσπαθεί να γίνει η μεταφορά του καημένου ελαφιού και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, γιατί στην κατάσταση του δεν γνωρίζουμε ένα μπορεί να μεταφερθεί έκτος Λήμνου με ασφάλεια και εδώ δεν υπάρχει τρόπος να βγει ακτινογραφία   .

Το ελάφι είναι περίπου στα 60 κιλά και ηλικία γύρω στα 2,5, όπως μας ενημέρωσε ο κος Μπουλώτης ο οποίος μίλησε με Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να πάρει άμεσες πληροφορίες  εάν μπορεί να μεταφερθεί το ελάφι στην κατάστασή του, αλλά όπως του είπαν δεν είναι ασφαλές.

Δείτε όσα μας δήλωσε ο κτηνίατρος κ. Μπουλώτης στην κάμερα του Limnosreport.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!