tromaktiko: 2.338 Kg παράνομα δολώματα σε φορτηγό ψυγείο στη Καλλονή

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

2.338 Kg παράνομα δολώματα σε φορτηγό ψυγείο στη Καλλονή



Κατά τη διενέργεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες της 09-11-2016, στις εγκαταστάσεις μεταφορικής, από...
προσωπικό του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Καλλονής σε συνεργασία με στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε φορτηγό ψυγείο, δύο χιλιάδες τριακόσια τριάντα οκτώ (2.338 Kg) κιλά δολωμάτων του είδους “ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ”, κατά παράβαση του Π.Δ. 109/2002.

Από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ τα κατασχεθέντα δολώματα εκποιήθηκαν μετά από τη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Με το Π.Δ. 109/2002 (ΦΕΚ/92/Α’/2002) ρυθμίζεται η αλιεία και εμπορία των θαλάσσιων ζώντων δολωμάτων, μη συμπεριλαμβανομένων των ψαριών, που χρησιμοποιούνται στην επαγγελματική και ερασιτεχνική αλιεία, ολόκληρα ή τεμαχισμένα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!