tromaktiko: Σύρος: Ο 9χρονος Ιάκωβος μάκρυνε τα μαλλιά του, τα έκοψε και τα χάρισε στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Σύρος: Ο 9χρονος Ιάκωβος μάκρυνε τα μαλλιά του, τα έκοψε και τα χάρισε στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο



Η καλή είδηση της ημέρας έρχεται από το Σύρο με πρωταγωνιστή τον 9χρονο Ιάκωβο Στεφάνου, αθλητή της τοπικής ομάδας του Αίαντα, που...
απέδειξε εμπράκτως το μεγαλείο της ψυχής του και τα ευγενή του αισθήματα παίρνοντας την απόφαση να αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν με σκοπό όχι να κλέψει τις εντυπώσεις με το νέο του look αλλά να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά που δίνουν το δικό τους σκληρό αγώνα απέναντι στον καρκίνο.

Ο 9χρονος έβαλε σκοπό του να αφήσει τα κατάξανθα μαλλιά του να μακρύνουν μέχρι τους ώμους και όταν αυτό έγινε πράξη έκοψε την κοτσίδα του προχωρώντας σε αυτή την από καρδιάς δωρεά αναφέρει το cyclades24.gr. Οι γονείς του είναι κάτι παραπάνω από υπερήφανοι για το παιδί τους και μάλιστα δεν δίστασαν να αποκαλύψουν ότι αυτή η απόφαση του Στέφανου δεν ήταν εύκολα καθώς πολλά παιδιά τον κορόιδευαν για το μήκος των μαλλιών του ενώ ορισμένα τον περνούσαν και για κορίτσι.

Ο Στέφανος όμως δεν πτοήθηκε ούτε για μια στιγμή καθώς η υπόσχεση που είχε δώσει ήταν ανώτερη όλων, στέλνοντας ένα μήνυμα γεμάτο ζωή και αγάπη για τα μικρά παιδιά που δίνουν έναν αγώνα ζωής!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!