tromaktiko: Να τη χωρίσεις γιατί σου γυάλισε άλλη ή όχι;

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Να τη χωρίσεις γιατί σου γυάλισε άλλη ή όχι;



Η κατάστασή σου λοιπόν έχει ως εξής: Έχεις σχέση εδώ και κάποια χρόνια μαζί της και όλα βαίνουν καλώς. Περνάτε τέλεια κάθε φορά που...
είστε μαζί, είτε μόνοι, είτε με παρέα και το σεξ είναι πάντα απολαυστικό και για τους δυο σας. Έλα όμως, που σου γυάλισε αυτό το «καυτό» κορίτσι που γνώρισες στο γυμναστήριο τις προάλλες και δεν μπορείς με τίποτα να βγάλεις από το μυαλό σου το απίστευτο κορμί του; Έτσι, ξεκίνησες να τη φλερτάρεις κρυφά στο Facebook και έκτοτε δεν έχει περάσει μέρα και νύχτα που να μην τη σκεφτείς. Ακόμα κι όταν είσαι μαζί με τη σχέση σου, εκείνη σκέφτεσαι.

Φυσικό και επόμενο λοιπόν να προκύπτει το ερώτημα μέσα σου: «Να χωρίσεις την καλή σου για να τα φτιάξεις με το αντικείμενο του πόθου σου ή... να κάτσεις στ' αβγά σου;».

Η απάντηση στο ερώτημα δεν είναι σίγουρα απλή, ούτε μονοδιάστατη. Θα ήταν έτσι, στην περίπτωση που με τη σχέση σου τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ σας, οι τσακωμοί είχαν γίνει πλέον αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς σας και το σεξ ήταν από κακό έως ανύπαρκτο. Τότε, ο χωρισμός θα ήταν αναπόφευκτος και η προσπάθεια για κάτι παραπάνω με το κορίτσι από το γυμναστήριο μάλλον δεδομένη.

Από την άλλη, όμως, όταν έχεις μία ευτυχισμένη σχέση που σε ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, δύσκολα παίρνεις την απόφαση να τη διαλύσεις, επειδή είδες μια ωραία γκόμενα στο γυμναστήριο, που σου άνοιξε την όρεξη για να της κάνεις διάφορα πονηρά και ακατάλληλα για ανηλίκους παιχνίδια.

Αντιπερισπασμοί υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα στην ερωτική σου ζωή. Όπως και στη δική της φυσικά. Μην το ξεχνάς. Το θέμα είναι να σκέφτεσαι νηφάλια και να ζυγίζεις τα πράγματα και τις καταστάσεις, προτού προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις, λόγω του ενθουσιασμού σου, που το πιο πιθανό είναι ότι αργά ή γρήγορα θα μετανιώσεις.

Είναι λογικό να σε εξιτάρει το καινούργιο και να σε γοητεύει το άγνωστο σε μία ελκυστική κοπέλα που μόλις γνώρισες και εντυπωσιάστηκες. Η γοητεία όμως δεν είναι το μοναδικό που κρύβει το άγνωστο. Ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να αποδειχθεί μάπα το καρπούζι και όλα όσα ονειρευόσουν να μετατραπούν στο χειρότερο εφιάλτη σου.

Θα μου πεις όμως αυτό δεν είναι και το ωραίο; Ότι ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Γιατί μπορεί τελικά να πάνε όλα κατ΄ευχήν και το να δοκιμάσεις την τύχη σου με το κορίτσι από το γυμναστήριο να ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για τον εαυτό σου.

Συνοψίζοντας: Κάτσε για μια στιγμή και σκέψου ποιος άντρας θέλεις να είσαι. Εκείνος που συνεχώς ονειρεύεται πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει όλα τα καλά που του συμβαίνουν; Ή εκείνος που αντιλαμβάνεται πόσο όμορφη και απολαυστική είναι στην πραγματικότητα η ζωή του και προσπαθεί με βάση αυτά που έχει για το καλύτερο; Κάντο αυτό, πριν πάρεις μια απόφαση που είτε μπορεί να σε κάνει πιο ευτυχισμένο, είτε να σε γεμίσει με τύψεις και ενοχές για το μέγα λάθος που έκανες και σου κόστισε ακριβά.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!