tromaktiko: Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μπλέξει με ανισόρροπη

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μπλέξει με ανισόρροπη



Μόλις τη γνώρισες αλλά κάτι δεν σου φαίνεται σωστό. Μυστήρια γυναίκα, μυστήρια περίπτωση. Πιο ήρεμη από τα συνηθισμένα, εκρηκτική σε ανύποπτο χρόνο και με χαρακτήρα...
βαρυποινίτη των Vatos Locos. Μήπως είναι πιο psycho από ό,τι περίμενες; Ιδού πως θα την «αναγνωρίσεις».

Το βλέμμα της
Πόσες φορές έχεις πει για κάποια ότι «γυαλίζει το μάτι της;». Είναι εκείνο το βλέμμα της που συνοδεύει ένα ζευγάρι ψυχρά μάτια. Κάθεται στη γωνία του τραπεζιού, λίγο πιο απομακρυσμένη από την υπόλοιπη παρέα. Δεν συμμετέχει πάντα στις συζητήσεις, αλλά αν τύχει να διαφωνήσει μαζί σου πάνω σε κάποιο θέμα, ο τόνος της είναι χαμηλός, κοφτός και απότομος. Κοινώς, δείχνει πως δεν σηκώνει και πολλές αντιρρήσεις. Πιθανότατα όταν πάει σπίτι να χτυπήσει και 4 κουτουλιές στον τοίχο επειδή δεν μπορούσε να σε σκοτώσει εκείνη τη στιγμή.

Νομίζει ότι πρωταγωνιστεί σε ταινία
Πιστεύει πως ο Matthew McConaughey είναι ο τέλειος πατέρας για τα παιδιά της. Διόρθωση. Είναι ο μόνος που αξίζει για τα παιδιά της. Στο ράφι της με τα DVD υπάρχει το «Notebook» και το «Secretary». Τις έχει δει τόσες πολλές φορές που θυμάται τις ατάκες απ' έξω. Μάλιστα τις χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές και εσύ σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς που τις έχεις ξανακούσει. Τα πράγματα ωστόσο γίνονται πιο ανησυχητικά με δύο μόνο ατάκες της:

. Ότι η ζωή της θα πρέπει να γίνει ταινία με πρωταγωνίστρια την Jennifer Aniston.

. Ότι τελευταία της θυμίζεις πολύ τον Matthew McConaughey.
​Καλή τύχη.

Οι μικρές ατάκες που της ξεφεύγουν
Δεν το κάνει για να σε τρομάξει, ούτε για να σε προβληματίσει. Οι άνθρωποι που βρίσκονται μονίμως σε σύγχυση, αδυνατούν να ελέγξουν τις κινήσεις τους. Και τα λόγια τους φυσικά. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά. Από τα πρώτα ραντεβού σας και τις ατάκες της, θα μπορέσεις να καταλάβεις αν κάτι δεν πάει καλά.
Παράδειγμα:

. «Με τον προηγούμενο τελείωσε άσχημα. Εγώ το τελείωσα άσχημα»

. «Δεν κοιμάμαι καλά εδώ και 1 χρόνο»

. «Όταν δεν δουλεύω, τρελαίνομαι».

Ασχολείται το προφίλ σου στο Facebook
Τρία πράγματα είναι που θα σε βάλουν σε σκέψεις:

. Τα Like της στις φωτογραφίες σου. Ναι σε όλες.

. Τα σχόλια της στα post σου. Ναι σε όλα.

. Το πρήξιμο στο chat. Ναι συνέχεια.

Όταν μια γυναίκα -που γνωρίζεις μετά βίας ένα Σαββατοκύριακο- ασχολείται σε τόσο αδιάκριτο βαθμό με το προφίλ σου, σημαίνει ότι έχει κάποια μικρά (ή και μεγάλα) θέματα με τον εαυτό της.

Μιλάει πολύ για το κάρμα
Δεν είναι καινούργιο ότι όλες οι γυναίκες έχουν μια μικρή λόξα με τα ζώδια και το πεπρωμένο. Και δεν είναι κάτι που μας ενοχλεί. Την ερώτηση «τι ζώδιο είσαι» την κάνουν σήμερα μέχρι και οι χίπστερς. Το πρόβλημα ωστόσο, ξεκινά όταν αρχίσει να μιλάει για ταιριάσματα, θέσεις γεννήσεων στον αστρικό χάρτη, καρμικές σχέσεις κτλ. Αν έχει την πεποίθηση πως είσαι το άλλο μισό της ζωής της, ούτε η Λίτσα Πατέρα δεν θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη.

Κατασκοπεύει το κινητό σου
Αν είσαι παντρεμένος και ανακαλύψεις ότι η γυναίκα σου «σε παρακολουθεί», αυτό είναι πρόβλημα. Σκέψου όμως την περίπτωση της γυναίκας που μόλις έχεις πρωτογνωρίσει και συμπεριφέρεται σαν να μοιράζεστε 30 χρόνια την ίδια στέγη. Σε κάθε τηλεφώνημά σου τα μάτια της στάζουν αίμα, κάθε φορά που μιλάς με γυναίκα σφίγγει το τραπεζομάντηλο και ρωτάει με φωνή Ορκ «ποιος είναι». Δεν θ' αργήσει η στιγμή που θα βουτήξει το κινητό μπροστά σου για να δει ποιος είναι. Ή προμηθεύσου Xanax, ή απλά εξαφανίσου.

Νευριάζει υπερβολικά σε δημόσιο χώρο
Οκ, ας το δούμε και από μια άλλη οπτική: γιατί να επιλέξεις μια γυναίκα που φέρεται σαν ταύρος σε υαλοπωλείο; Αν σκοτώνεστε στην παραμικρή διαφωνία επειδή υποστηρίζει τις απόψεις της με φωνές και ένταση, δεν έχεις κανένα λόγο να την υποστείς ούτε λεπτό παραπάνω. Απλώς, φρόντισε να μην κάνεις το λάθος να της πείς ότι έχετε τελειώσει εκείνη τη στιγμή. Το πιο πιθανό, είναι να σφραγίσει τον αποχωρισμό σας με ένα ποτήρι στο κεφάλι σου.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!