tromaktiko: Νέα επίθεση του Τραμπ στους ηθοποιούς που τα έψαλλαν στον αντιπρόεδρό του

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Νέα επίθεση του Τραμπ στους ηθοποιούς που τα έψαλλαν στον αντιπρόεδρό του



Τι κι αν το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Ακόμη και μετά από μία ημέρα συναντήσεων, στην αναζήτηση των μελλοντικών υπουργών του, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε τη ...
διάθεση να επιτεθεί στους ηθοποιούς που τα «έψαλλαν» στον αντιπρόεδρό του.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκίνησε με δύο αναρτήσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων κατηγορούσε για αγένεια τους ηθοποιούς της παράστασης «Hamilton» και τους καλούσε να απολογηθούν για τα όσα είπαν στον Μάικ Πενς, όταν πήγε να δει την παράσταση.

Ωρες αργότερα όμως επανήλθε στο θέμα, κάνοντας μία ιδιαίτερα… βραχύβια ανάρτηση. «Πολύ αγενές και προσβλητικό από το καστ του Hamilton να κάνουν θεατρική διάλεξη στον υπέροχο μελλοντικό μας αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς. Δεν μπορούσαν να θυμηθούν τις ατάκες τους!», έγραψε ο Τραμπ σε αυτή την ανάρτηση. Δεν είναι σαφές γιατί κατηγόρησε τους ηθοποιούς ότι ήταν… αδιάβαστοι, αλλά λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε την ανάρτηση.

Αντίθετα, παρέμειναν στον λογαριασμό του οι δύο αναρτήσεις που είχε κάνει νωρίτερα.

«Το Θέατρο πρέπει πάντα να είναι ένας ασφαλής και ιδιαίτερος χώρος. Το καστ του Hamilton ήταν πολύ αγενές χθες το βράδυ απέναντι σε έναν πολύ καλό άνθρωπο, τον Μάικ Πενς. Ζητήστε συγγνώμη!», είχε γράψει στην πρώτη.

«Ο θαυμάσιος μελλοντικός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς παρενοχλήθηκε χθες το βράδυ στο θέατρο από τους ηθοποιούς του Χάμιλτον, με τις κάμερες να αστράφτουν. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί!», ανέφερε σε δεύτερη ανάρτηση.

Σε αυτή του απάντησε ο Μπράντον Ντίξον, ο ηθοποιός που διάβασε την επίμαχη δήλωση στον Μάικ Πενς, από σκηνής, μετά από την ολοκλήρωση της παράστασης. «Ο διάλογος δεν είναι παρενόχληση, κύριε. Και εκτιμώ ότι ο Μάικ Πενς σταμάτησε και άκουσε», του απάντησε μέσω Twitter.

Ο Πενς παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση το βράδυ της Παρασκευής και έγινε δεκτός στο θέατρο με χειροκροτήματα, αλλά και γιουχαΐσματα.

Μετά από την ολοκλήρωση της παράστασης, ο Ντίξον διάβασε ένα μήνυμα από σκηνής, απευθυνόμενο στον Πενς. «Εμείς, κύριε, εμείς είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα κυβέρνησή σας δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας», ανέφερε σε αυτή. «Πραγματικά ελπίζουμε αυτή η παράσταση να σας ενέπνευσε για να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας», σημείωσε ακόμη.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!