tromaktiko: ΤΩΡΑ - Live: Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ο Ομπάμα

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ - Live: Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ο Ομπάμα



Δρακόντεια είναι και σήμερα...
Τετάρτη (16/11), τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στους δρόμους γύρω από την Ακρόπολη, όπου ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης όπου θα κάνει μια σύντομη δήλωση με φόντο τον Παρθενώνα.



Λεπτό προς λεπτό η επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου στην Αθήνα - Στις 11:20 στην Ακρόπολη, στις 12:00 στο Μουσείο ο Μπαράκ Ομπάμα - Αποκλεισμένη η περιοχή, κλειστοί οι αρχαιολογικοί χώροι - Στις 12:30 η ομιλία του στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» - Στις 15:30 αναχωρεί από το «Ελ. Βενιζέλος» το Air Force One.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», με το Μέγαρο Μαξίμου να έχει υψηλές προσδοκίες για ένα ακόμα πιο σαφές μήνυμα στήριξης για την ελάφρυνση του χρέους.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, στην ομιλία του θα υπογραμμίσει τη σημασία της δημοκρατικής διακυβέρνησης και θα θίξει τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης, τα οφέλη που έχει φέρει, αλλά και τις ανισότητες που έχει προκαλέσει και πρέπει να διορθωθούν.

Δείτε LIVE:



Πλήθος πολιτικών προσώπων και υψηλών προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό και βιομηχανικό κόσμο πρόκειται να παρευρεθούν στο Ίδρυμα για την ομιλία, αφού περάσουν από αυστηρό έλεγχο, καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!