tromaktiko: Νεότερα: ΣΟΚΑΡΕΙ ο Σύριος που ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ τον 3χρονο στη Χίο: "Τον χτύπησα, πού είναι το κακό;"

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Νεότερα: ΣΟΚΑΡΕΙ ο Σύριος που ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ τον 3χρονο στη Χίο: "Τον χτύπησα, πού είναι το κακό;"



Με τις κατηγορίες της παράνομης βίας προς ανήλικο τέκνο και πρόκλησης σωματικών βλαβών... 
παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλειμμελειοδικείο της Χίου ο 32χρονος Σύριος που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα μετά τη διαρροή βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να βασανίζει 4χρονο αγοράκι στις ντουζιέρες του καταυλισμού μεταναστών της Σούδας.

Τι είπε στην Εισαγγελέα
Ο 32χρονος πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χίου στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο 32χρονος αρκέστηκε στο να δηλώσει πατέρας του παιδιού ενώ στο ερώτημα για ποιο λόγο άσκησε σωματική βία στον 4χρονο ανέφερε, σύμφωνα με τον διερμηνέα του, ότι το έκανε επειδή το παιδί δεν ήθελε να κάνει μπάνιο. Μάλιστα θεώρησε απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδρασή του άφου έδειξε να μην αντιλαμβάνεται την πράξη του η οποία προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Λίγο μετά τις 14:00 ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του 3μελούς Πλημμελειοδικείου Χίου εκεί όπου ζήτησε να οριστεί συνήγορος υπεράσπισης από το ίδιο το Δικαστήριο ενώ ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του.

Το Δικαστήριο σεβόμενο τα δικαιώματα του κατηγορουμένου ανέβαλε τη δίκη για τις 10:30 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής. Η δίκη θα συνεχιστεί και πάλι στη αίθουσα του Πρωτοδικείου.

Οι Δικαστές έκαναν δεκτή ομόφωνα την πρόταση της Εισαγγελέως προκειμένου να παραταθεί η κράτηση του κατηγορουμένου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Πηγή

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βιντεο που "κόβει την ανάσα" – Σύριος απαγωγέας "κτήνος" ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ βάναυσα παιδί στον καταυλισμό Σούδας στη Χίο [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εικόνες που θα δείτε είναι πραγματικά σοκαριστικές, αλλά πρέπει να δημοσιευτούν για να μπορέσουν να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!