tromaktiko: Υπάρχουν 5+1 πολύ διασκεδαστικοί τρόποι για να γυμναστείτε και τον χειμώνα χωρίς να κρυώνετε!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Υπάρχουν 5+1 πολύ διασκεδαστικοί τρόποι για να γυμναστείτε και τον χειμώνα χωρίς να κρυώνετε!



Είτε τρέχετε σε κάποιο πάρκο είτε περπατάτε στο βουνό, το να γυμνάζεστε σε εξωτερικούς...
χώρους είναι πολύ διασκεδαστικό. Τι γίνεται, όμως, όταν το τσουχτερό κρύο σάς χτυπά την πόρτα; Η γυμναστική σε εσωτερικό χώρο είναι η μόνη λύση!

Δοκιμάστε, λοιπόν, κάτι από τα παρακάτω για να μην χάσετε λεπτό από την γυμναστική σας και να περάσετε και καλά:

Χορέψτε: Βάλτε την αγαπημένη σας δυνατή μουσική και καλέστε τις φίλες σας για ένα πάρτυ-χορού. Δεν χρειάζεται να χορεύετε καλά ούτε να είστε ειδικές στις κινήσεις, απλώς κουνήστε το συνέχεια στο ρυθμό της μουσικής! Μπορείτε, φυσικά, να είστε και μόνες και να κερδίσετε από τα οφέλη του «τρελού» χορού σας!

Ασκηθείτε: Στο σαλόνι σας ή στο δωμάτιο σας, όπου έχετε περισσότερο χώρο. Βρείτε ανάλογα video στο Youtube ή ξεθάψτε κάποιο παλιό DVD, μπορείτε ακόμα και να έχετε σαν οδηγό σας κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι. Οι επιλογές και οι λύσεις πολλές…

Δουλειές του σπιτιού: Ναι, ίσως, να μην αρέσουν πολύ, αλλά μπορούν να μετατραπούν σε άσκηση, εύκολα! Μην αφήνετε στην άκρη τις δύσκολες δουλειές. Βάλτε μουσική και κάθε φορά που ο ρυθμός αλλάζει και σεις τρίβετε το πάτωμα του μπάνιου κάντε λίγα push-ups ή squats. Ανάλογα και την δουλειά που κάνετε.

Ας βγούμε και λίγο έξω από το σπίτι, όμως!

Πατινάζ: Τι πιο ωραίο, διασκεδαστικό και χριστουγεννιάτικο; Γυμνάστε τους μύες σε κοιλιά και πόδια προσπαθώντας να κρατήσετε την ισορροπία σας και κάντε τα πράγματα πιο δύσκολα προσπαθώντας να μείνετε πάνω στα skates πάνω από 30 δεύτερα!

Hot yoga: Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζεσταθείς από την «καυτή» yoga; Όχι! Με προσοχή στην αλλαγή θερμοκρασίας όταν βγείτε από το studio yoga, οι ευεργετικές ιδιότητές της είναι γνωστές!

Κολύμπήστε: Τα κλειστά κολυμβητήρια είναι πολλά γιατί να μην τα εκμεταλλευτείτε; Το κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση και βοηθά όλο μας το σώμα, ακόμα και στο κρύο!

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!