tromaktiko: Δεκάδες Πατρινοί κατέθεσαν πινακίδες - Λιγότερα αυτοκίνητα από το νέο έτος

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Δεκάδες Πατρινοί κατέθεσαν πινακίδες - Λιγότερα αυτοκίνητα από το νέο έτος



Με την οικονομική κρίση που περνάμε και τους αυξημένους φόρους που έρχονται, θα έχουμε...
ακόμα λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους της Πάτρας από το νέο έτος.

Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να ανακοίνωσε νέα παράταση στα τέλη κυκλοφορίας, αυτή τη φορά έως την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, όμως υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό των οδηγών που μάλλον δεν νοιάζεται και τόσο για αυτό.

Εκείνο που τους νοιάζει είναι το πώς θα απαλλαγούν από ένα επιπλέον βάρος που θα πρέπει να πληρώνουν, σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα που είναι υποχρεωμένοι. Και αυτό το βάρος δεν είναι άλλο από το αυτοκίνητο που έχει φτάσει να είναι πολυτέλεια, με την κρίση που ταλανίζει την τοπική κοινωνία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί της Παρασκευής γινόταν ο χαμός από τον κόσμο στις εφορίες της Πάτρας, με δεκάδες πολίτες να καταθέτουν πινακίδες για να γλιτώσουν από τα τέλη κυκλοφορίας, από τα τεκμήρια και από τα χαράτσια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπαλλήλων πάνω από 3.500 Πατρινοί έχουν καταθέσει αυτές τις μέρες τις πινακίδες κυκλοφορίας τους. Κοινώς, παραδίδουν τις πινακίδες και βάζουν το αμάξι στο γκαράζ, περιμένοντας την μέρα που θα καλυτερεύουν κάπως τα πράγματα.

Ορισμένοι, μάλιστα, βάζουν και πωλητήριο ελπίζοντας ότι θα φανούν τυχεροί και θα βρεθεί κάποιος για το αγοράσει. Το περπάτημα, έτσι και αλλιώς κάνει καλό. Ειδικότερα σε εποχές κρίσης.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!