tromaktiko: Κύπρος: Όχημα εθνοφρουρού προσέκρουσε σε περιπολικό

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Κύπρος: Όχημα εθνοφρουρού προσέκρουσε σε περιπολικό



Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου
Ενώ το αστυνομικό όχημα ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, με τους δύο αστυνομικούς να είναι έξω από αυτό, προβαίνοντας σε τροχαίο έλεγχο, αυτοκίνητο με...
οδηγό 18χρονο εθνοφρουρό προσέκρουσε σε αυτό υπό συνθήκες που ερευνά η Τροχαία.

Από τη σύγκρουση υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της σύγκρουσης οι αστυνομικοί εντόπιζαν σε τρίτο όχημα, που ερευνούσαν εκείνη την ώρα, ναρκωτικά.

Το ασυνήθιστο συμβάν έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Χρήστου Κκέλη στην Έμπα. Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι την ώρα εκείνη, μέλη της ΥΚΑΝ που επέβαιναν του αστυνομικού υπηρεσιακού οχήματος, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 20χρονη Βρετανίδα.

Τα μέλη της Αστυνομίας είχαν μόλις κατέβει από το υπηρεσιακό όχημα όταν διερχόμενο όχημα που οδηγείτο από τον 18χρονο εθνοφρουρό προσέκρουσε σ’ αυτό.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα της 20χρονης εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης στην κατοχή του συνοδηγού της, που διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από τη Ρουμανία, είναι ηλικίας 24 ετών και πρόκειται για τον συμβίο της 20χρονης.

Σε θεληματική του κατάθεση ο 24χρονος παραδέχτηκε ότι κατείχε την κάνναβη για δική του χρήση. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα, η Αστυνομία διερευνά και την πτυχή του τροχαίου με την  σύγκρουση του οχήματος του εθνοφρουρού στο υπηρεσιακό όχημα.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!