tromaktiko: Η συγκινητική ιστορία της Kate Winslet για τον Alan Rickman

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Η συγκινητική ιστορία της Kate Winslet για τον Alan Rickman



Οι δυο ηθοποιοί εκτός από συνάδελφοι ήταν και φίλοι...

Η Kate Winslet διηγήθηκε μια ιστορία στο περιοδικό «Entertainment Weekly» για τη γενναιοδωρία του συναδέλφου της Alan Rickman, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο του 2016, προκαλώντας τεράστια θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Οι δυο τους δούλεψαν μαζί σε δύο ταινίες, το «Λογική και Ευαισθησία» το 1995 και το «Ένα Μικρό Χάος» το 2014 και υπήρξαν στενοί φίλοι.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός έγραψε στο περιοδικό ότι ήταν μόλις 19 ετών όταν πήρε μέρος στο «Λογική και Ευαισθησία» και ένιωθε τρομοκρατημένη με όλα! Όταν θυμάται την πρώτη συνάντησή τους αναφέρει ότι ο Rickamn εμφανίστηκε ως «απίστευτα εκφοβιστικός».

«Στην πραγματικότητα όμως ήταν πολύ γλυκός και ήπιος. Αν υπήρχε μια λέξη να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω τον Αλ, θα ήταν ευγενικός. Ήταν τόσο ευγενικός. Στο μνημόσυνό του, η Τζούλιετ Στίβενσον αποκάλυψε ότι όποτε έβγαινε έξω για φαγητό και οποιοσδήποτε άλλος από την παρέα προσπαθούσε να πληρώσει, με κάποιο τρόπο ο Ρίκμαν θα τηλεφωνούσε από πριν ή θα έδινε κρυφά την πιστωτική του πριν το φαγητό ώστε κανείς άλλος να μην προλάβει να δει τον λογαριασμό», τόνισε.

Επίσης είπε ακόμη για τον αγαπημένο αδικοχαμένο ηθοποιό ότι «Πάντα έλεγε «έχω δύο λέξεις για σένα: Χάρι Πότερ». Και έγινε γνωστός κάνοντας αυτό. Τι άλλο μπορείς να πεις παρά «ευχαριστώ»;»…

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!