tromaktiko: O φούρνος Constantin σας κάνει την "τιμή" για τη φετινή σας βασιλόπιτα - Μόνο έως Σάββατο 31/12

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

O φούρνος Constantin σας κάνει την "τιμή" για τη φετινή σας βασιλόπιτα - Μόνο έως Σάββατο 31/12



Ο φούρνος Constantin λειτουργεί από το 1980, στο ίδιο σημείο ανελλιπώς. Τα τελευταία 3 σχεδόν χρόνια, πέρασε στα χέρια της 3ης γενιάς και πιο συγκεκριμένα στην εγγονή του κυρ Κώστα, η οποία με πολύ μεράκι, αλλά και με...
τις μυστικές συνταγές του παππού της, συνεχίζει την παράδοση 37 ετών στον χώρο της αρτοποιίας. 


Κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα που γνωρίζουν οι εκατοντάδες πελάτες του φούρνου απ' όλη την Αθήνα, η γωνιά της οδού Φιλαδελφείας 79 στις Αχαρνές (Μενίδι, δίπλα από το Δημαρχείο της πόλης), από χθες έχει γεμίσει με μοναδικής ποιότητας βασιλόπιτες για όλα τα γούστα. Βασιλόπιτα κέικ με πορτοκάλι, βασιλόπιτα απλή, βασιλόπιτα τσουρέκι, όλες σε μοναδικά σχέδια και ντεκόρ -όπως κάθε χρόνο άλλωστε- που κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο οπτικά όσο και γευστικά.


Οι αναγνώστες μας, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τη βασιλόπιτα (δεν υπάρχει όριο, μπορούν και παραπάνω από μια) που θέλουν έως το Σάββατο 31/12 και λέγοντας την λέξη "tromaktiko" να κερδίσουν μια έκπτωση 2 ευρώ σε κάθε τεμάχιο.


Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του προϊόντος. Μπορείτε να καλέσετε για προκράτηση στο τηλέφωνο 210 2444716. Στο κατάστημα Constantin υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!