tromaktiko: Η λαχτάρα αυτής της γάτας να μείνει ζωντανή την κράτησε στη ζωή όταν παγιδεύτηκε για 3 ημέρες χωρίς καθόλου φαγητό και νερό

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η λαχτάρα αυτής της γάτας να μείνει ζωντανή την κράτησε στη ζωή όταν παγιδεύτηκε για 3 ημέρες χωρίς καθόλου φαγητό και νερό



Τα περισσότερα προβλήματα μας βρίσκουν απροετοίμαστους. Μπαίνουν ζωή μας την πιο ακατάλληλη στιγμή...
τότε που έχουμε άλλα τόσα θέματα να χειριστούμε. Το πώς ένα ζωντανό ον ξεπερνά αυτά τα εμπόδια λέει πολλά για την προσωπικότητα του.

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα αντιμετώπισε το προσωπικό της Αφρικανικής Maritime Services όταν βρήκε ένα γατάκι που ήταν στα πρόθυρα του θανάτου. Αλλά το γενναίο αυτό γατάκι έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει.

Τον Οκτώβριο, το προσωπικό της Αφρικανικής Maritime Services άρχισε ξαφνικά να ακούει δυνατές κραυγές που προέρχονταν από το εργοστάσιο.

Αρχικά σκέφτηκαν ότι ήταν ένα πουλί που κινδύνευε.

Ωστόσο, μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκαν τελικά την πηγή αυτών των δυνατών κραυγών.

Οι ήχοι προέρχονταν από το εσωτερικό ενός ξύλινου κύλινδρου, και μετά από μια πιο προσεκτική ματιά με ένα φακό, βρήκαν τρία μικρά γατάκια.

However, after looking around for a considerable amount of time, they finally found the source of those loud cries.

Ο Rob, ένα μέλος του προσωπικού της Αφρικανικής Maritime είπε ότι ήταν όλοι έκπληκτοι που τα γατάκια είχαν επιβιώσει για τρεις ημέρες χωρίς φαγητό και νερό. Ένα από αυτά είχε και ένα τραυματισμένο πόδι.

Οι διασώστες έσπευσαν γρήγορα στο σημείο και έβγαλαν έξω με προσοχή τα γατάκια. Αλλά, προς απογοήτευσή τους, τα δύο από τα γατάκια είχαν ήδη πεθάνει ενώ το τρίτο ήταν στα πρόθυρα. Το μικρό γατάκι είχε επιζήσει ακόμα και μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, χωρίς νερό και φαγητό για μέρες. Όλα τα μέλη της Αφρικανικής Maritime φρόντισαν το μικρό αυτό γατάκι. Του έδωσαν νερό και φαγητό, και το έβαλαν σε ένα ζεστό μέρος για να μην κρυώνει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!